Flexibele Commerciële Economie student op zoek naar afstudeerstage!

Kyra

Kyra kan aan de slag met een commercieel onderzoek binnen uw organisatie, en daarmee de prestaties van de organisatie verbeteren!

Dit is Kyra

Ik stel je graag voor aan Kyra, een commerciële economiestudente die erg prettig in de omgang is. Momenteel zit ze in haar laatste studiejaar en is ze op zoek naar een afstudeerstage. Door de studiejaren heen is Kyra erachter gekomen dat haar interesse heel breed is; ze staat dan ook nog voor veel open! Tijdens haar studie heeft ze een aantal vakken waar ze veel energie uithaalt. Vooral marketing vindt ze erg leuk, maar ook het werken aan en het oplossen van commerciële opdrachten voor bedrijven trekt haar erg aan. Hier wil ze tijdens haar afstudeerstage graag mee aan de slag gaan.

Naast haar studie is Kyra ook veel bezig met het ontwikkelen van haar eigen bedrijf. Zo is ze in haar vrije tijd hard aan het werk. Kyra focust zich op de verkoop van diverse producten via een online platform. Hier regelt ze alles zelf, van inkoop tot marketing en boekhouding. Kyra omschrijft zichzelf dan ook als een echt manusje-van-alles.

Kyra is nu op zoek naar een afstudeerstage waarbij ze aan de slag kan met een commercieel onderzoek, het liefst richting de marketing. Dit kan een doelgroeponderzoek zijn, marktonderzoek, marketingproject en meer. Gedurende 20 weken zal ze deels aan haar project werken, maar ze is ook bereid om een aantal dagen per week mee te werken en verschillende taken op te pakken. Ze is 40 uur per week beschikbaar.

Kyra is erg flexibel. Ze staat open voor verschillende opdrachten en taken en gaat erg oplossingsgericht te werk. Als ze eenmaal ergens aan begonnen is, is ze vastberaden om haar doel te bereiken. Daarnaast kun je op Kyra vertrouwen; ze komt haar afspraken na.

Dit kan Kyra voor je doen

✔️Marketingoptimalisatie
✔️Marktonderzoek
✔️A/B testen
✔️Concurrentie-analyse
✔️ Doelgroeponderzoek

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Kyra heeft een eigen bedrijf. Hierin is zij heel erg ondernemend en vastberaden. De werkzaamheden die zij verricht lopen heel erg uiteen.
Voorbeelden hiervan zijn:
- Inkopen
- Belastingaangifte
- Communicatie met klanten
- Eigen website bouwen

Kyra ziet steeds meer groei in haar bedrijf. Elke maand groeit ze met omzet en kennis.

Kyra is een echte aanpakker. Binnen haar vorige stage bij Restocks lag ze goed binnen de groep. Haar rol lag bij de marketingafdeling. Voorbeelden van werkzaamheden die ze tijdens stage heeft verricht:
-Campagnes opgezet
-Geholpen met filmen voor de socials
-Input geleverd voor verschillende projecten

Kyra staat haar mannetje en durft haar eerlijke mening te geven als dat nodig is.