Enthousiaste, toekomstig marketeer op zoek naar een toffe afstudeerstage in de marketing!

Mischa

Dit is Mischa

Maak kennis met Mischa, een 21-jarige student Commerciele Economie. Mischa is voor een periode van 20 weken op zoek naar een leuke marketingstage.

Mischa koos voor zijn opleiding omdat hij een brede opleiding wilde doen om een goede basis te creëren. Maar gedurende zijn opleiding kwam Mischa er achter dat hij veel passie heeft voor marketing, en dan specifiek online marketing.

Hij ervaart dan ook veel plezier wanneer hij met online marketing aan de slag mag gaan op school. Termen als SEO, SEA, e-commerce en conversieoptimalisatie zijn dan ook niet vreemd voor hem. Hij is met dit niet alleen bezig op school, maar hij heeft ook een bijbaan in deze onderwerpen.

Hij is namelijk bij het bedrijf aan de slag gaan waar hij zijn meewerkstage heeft afgerond. Tijdens zijn meewerkstage heeft hij de online webshop bijgehouden en er voor gezorgd dat deze goed te vinden was. En dit vond hij zo leuk, dat hij deze taken nog steeds uitvoert binnen de organisatie.

De afstudeerstage van Mischa is zeer gevarieerd. Mischa studeert niet af middels een traditionele afstudeerscriptie. Mischa moet een portfolio schrijven waarin hij zijn competenties moet aantonen. Daarvoor kan hij verschillende taken uitvoeren en onderzoeken doen. Hiervoor gaat zijn voorkeur uit naar conversieoptimalisatie, category management of affiliate marketing. Maar ook voor marktonderzoek staat hij open.

Qua bedrijf is Mischa op zoek naar een organisatie waar een informele sfeer hangt. Mischa is naast een harde werker ook een zeer sociale jongeman. Ook vindt hij het belangrijk dat zijn werk gewaardeerd wordt. Klinkt dit als een organisatie waar u werkt, dan is Mischa de geschikte student voor jullie!

Dit kan Mischa voor je doen

- Online marketing onderzoek
- Affiliate marketing
- Category management onderzoek
- Onderzoek omtrent websiteoptimalisatie