Enthousiaste studente commerciële economie is per november beschikbaar voor een meewerkstage!

Hester

Hester kan binnen de organisatie aan de slag met het opstellen van een sales- of marketingplan.

Dit is Hester

Maak kennis met Hester! Hester zit momenteel in het derde jaar van de opleiding commerciële economie en is van november t/m maart op zoek naar een uitdagende meewerkstage richting de sales.

Hester is in haar vrije tijd veel bezig met muziek. Zo speelt ze verschillende instrumenten en volgt ze ook wekelijks lessen. Daarnaast is Hester ook veel bezig met sport en onderneemt ze graag leuke dingen met vriendinnen.

Hester is na haar middelbare school begonnen met de opleiding commerciële economie. Ze heeft voor deze opleiding gekozen, omdat ze het gevoel had hier haar creativiteit in kwijt te kunnen. Daarnaast is ze graag in contact met mensen, waardoor alles omtrent sales haar erg aanspreekt in de opleiding commerciële economie. Naast sales heeft Hester ook interesse in marketing & communicatie, maar sales heeft wel echt haar voorkeur! Tot op heden heeft Hester geen spijt van haar keuze en is ze vastberaden de opleiding succesvol af te ronden.

Hester is te omschrijven als:
- Sociaal
- Doorzetter
- Verbinder
- Positief
- Betrouwbaar

Dit kan Hester voor je doen

- Onderzoek doen richting sales of marketing (communicatie)
- Accountmanagement
- Ondersteunen marketingafdeling
- Ondersteunen salesafdeling
- Werkzaamheden omtrent communicatie

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Hester heeft in jaar 2 een eigen bedrijf opgezet waarbij ze de sales taken heeft uitgevoerd. Hier heeft Hester een boek ontwikkeld die advies geeft over hoe je stappen zet richting sociaal contact.

Hester heeft in jaar 2 een meewerkstage gehad waarbij ze hielp met het coldcallen en 'farming' voor ICT bedrijf Central Point.