Enthousiaste student Commerciële Economie op zoek naar een meewerkstage in de sales of marketing!

Indy

Indy kan ondersteuning bieden binnen de sales en/of marketing afdeling!

Dit is Indy

Graag stel ik je voor aan Indy, een 18-jarige studente Commerciële Economie die per september wil starten met een marketing/sales gerelateerde stage van 20 weken. Vanuit haar brede opleiding kan zij alle kanten en daar wil zij ook gebruik van maken tijdens haar stage. Naast het meewerken gaat Indy onderzoek doen naar het verbeteren van de desbetreffende adeling. Na haar stage lijkt het Indy leuk om aan de blijven in een bijbaan.

Indy is vanaf de HAVO direct doorgegaan met de opleiding Commerciële Economie. Zij heeft voor de opleiding gekozen, omdat het een brede opleiding is en zij zichzelf zo goed kan oriënteren waar haar interesses daadwerkelijk liggen. Dit zorgt er daarentegen wel voor dat zij nog niet precies weet welke kant zij uiteindelijk op wil. Wat de reden is dat zij nog meer zin heeft om ervaring op te gaan doen binnen de sales/marketing.

Vanuit haar opleiding heeft Indy al eerdere ervaring met het verrichten van verschillende onderzoeken. Hiervoor heeft zij bij het vak Operationele marketing een nieuw product moeten bedenken die zij vervolgens van het bedenken van het product, de marketing en vervolgens ook de sales moest regelen. Dit vond zij dan ook een van de leukste vakken, aangezien zij zichzelf bezig kon houden met het volledige proces dat een product doorloopt. Over haar projecten en stage is onderaan de pagina meer te vinden.

Naast haar opleiding zit Indy zeker niet stil. Zij is een enorme sportfanaat en traint dan ook vier keer per week met haar handbal team, waarmee zij in de hoogste divisie van Nederland speelt. Indy staat buiten haar sportieve kant ook bekend als een eerlijk persoon die niet bang is om te zeggen waar het op staat. Zij wil haar chaotische gedrag wel gaan verbeteren door zichzelf meer te focussen op waar zij daadwerkelijk mee bezig is. Woorden die Indy omschrijven.
- Sociaal
- Sportief
- Perfectionistisch
- Teamspeler
- Gezellig

Dit kan Indy voor je doen

✔ Ondersteuning bieden binnen de desbetreffende afdelingen
✔ Onderzoek doen naar de huidige processen
✔ Aanblijven in een bijbaan

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Indy heeft in HAVO 4 een aantal weken stage gelopen bij SaVu in Heesch, een bedrijf die de websites en sociale media kanalen onderhoud van winkels en webshops. Hierna is ze hier aan het werk gegaan.

Indy heeft tijdens haar opleiding Commerciële Economie vaak projecten gedaan voor externe bedrijven die samenwerken met de Avans. Deze projecten liepen erg uiteen. Vaak heeft dit betrekking tot de marketing van het bedrijf en hoe een bepaald merk/bedrijf hun marketing kan optimaliseren.