Enthousiaste en leergierige Commerciële economie studente Emma is per februari op zoek naar een interessante meewerk stage.

Emma

Emma gaat graag aan de slag met allerlei werkzaamheden rondom marketing.

Dit is Emma

Maak kennis met Emma: een enthousiaste, leergierige en open Commerciële Economie studente. Emma heeft op de middelbare school het VWO gevolg met studie richting Economie & Maatschappij.

In het eerste jaar van haar opleiding is Emma er achter gekomen dat zij snel leert. Zij pakt de theorie snel op en is anders ook niet bang om het te vragen. De opleiding CE is naast theorie ook opgebouwd uit projecten. Zij vindt projecten interessant waarbij ze aan de slag gaat met bedrijven en ondernemers.

Vaak worden deze projecten uitgevoerd in groepsverband. Emma neemt dan over het algemeen de voorzitters rol aan, omdat zij graag de touwtjes in handen heeft. Als voorzitter stelt ze deadlines die realistisch en haalbaar zijn, aan die deadlines hangt zij een planning, waar de hele groep zich aan moet houden.

Naast school is Emma druk met het bijhouden van de sociale media van haar werkgever. Ze vindt het interessant om telkens nieuwe content te bedenken, te ontwikkelen en te plaatsen. Ze omschrijft zichzelf dan ook als een creatieveling die goed kijkt naar de doelgroep. Zo onderzoekt ze de doelgroep continu en schrijft ze een marketingplan.

Graag ontwikkelt Emma zichzelf tijdens haar meewerk stage op het gebied van marketing. Naast school houdt Emma van lezen, wandelen met de hond, sporten en met vriendinnen leuke dingen ondernemen.

Graag ontwikkeld

Dit kan Emma voor je doen

- Meewerken op de marketing afdeling;
- Meewerken op de communicatie afdeling;
- E-marketing en E-commerce werkzaamheden uitvoeren;
- Allerlei opdrachten rondom marketing.

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens het eerste jaar van de studie heeft Emma een interne en externe analyse uitgevoerd. Deze is succesvol afgerond met een eindpresentatie en een tevreden opdrachtgever.

Daarnaast is er een online marketingadvies gegeven aan een opdrachtgever. Hierin is onderzoek gedaan naar de mogelijkheden op het gebied van online marketing. Hierin heeft Emma een leidende rol gespeeld, want de motivatie was niet aanwezig bij de overige projectleden. Dit project is evneens succesvol afgerond.