Enthousiaste en creatieve studente Femke op zoek naar marketingstage

Femke

Femke kan aan de slag met online marketing in brede zin van het woord!

Dit is Femke

Maak kennis met Femke! Deze sociale studente van de opleiding Commerciële economie: digital business concepts is per februari beschikbaar voor haar derdejaars stage. Ze is 20 weken lang voor 5 dagen per week beschikbaar.

Femke wilde graag een brede en marketing-georiënteerde studie gaan volgen. Zodoende kwam ze uit bij commerciële economie, met de specialisatie richting digital business concepts. Ze leert hierbij alles over 'de nieuwe marketing', die steeds meer online georiënteerd is. Het leuke aan de opleiding vindt Femke de verschillende projecten die ze doet en de creatieve vakken die ze volgt. Denk hierbij aan visuele communicatie, web-development, neuromarketing en online marketing als geheel.

Tijdens de projecten is Femke degene die ervoor zorgt dat alles gedaan wordt. Ze pakt werk op dat blijft liggen en stopt niet voordat alles af is. Femke vindt het fijn dat al het werk netjes op tijd af is, en dat de planning wordt nageleefd. Hoewel ze het werken in een groep fijn vindt, kan ze ook prima individueel uit de voeten.

Femke zoekt een veelzijdige stage waarbij ze veel kan leren over de marketing binnen het bedrijfsleven. Ze heeft ervaring met creatieve Adobe programma's zoals Indesign, Illustrator en Adobe XD. Daarnaast heeft ze geleerd over SEO/SEA, Google Analytics en social media-marketing. Vanuit haar werk bij een kledingzaak doet ze ook werkzaamheden voor de webshop. Tot slot kan Femke overweg met werkzaamheden met betrekking tot een website. Ze heeft basiskennis van HTML en CSS. Femke is dus een echte allrounder!

Op persoonlijk vlak haal je met Femke een sociale en gezellige studente in huis die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken. Ze zoekt een informele stageplek die ook echt ervoor openstaat om haar dingen bij te leren. Femke is erg leergierig en creatief. Dit neemt ze uiteraard mee naar haar stage!

Dit kan Femke voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Femke heeft tijdens haar studie samen met medestudenten een eigen bedrijf opgericht waar ze ervaren en onervaren backpackers met elkaar in contact brachten door middel van een platform. Op dit platform konden de backpackers reisvoorbereidingen en reistips aan elkaar te verkopen, zodat de backpackers voorbereid op reis konden gaan.

Ook heeft Femke tijdens haar studie verschillende websites in Wordpress gemaakt en veel gebruik gemaakt van de Adobe programma's voor grafische vormgeving.