Enthousiaste commerciële economie student op zoek naar een meewerkstage per februari

Pleun

Pleun helpt graag met marketing in de brede zin, zoals social media en nieuwsbrieven

Dit is Pleun

Maak kennis met deze leergierige student! Pleun is een commerciele economie digital marketing student op zoek naar een meewerkstage per februari. Pleun kan meewerken op de marketingafdeling met social media, online marketing en nieuwsbrieven. Ze is beschikbaar voor 20 weken.

Pleun is een vmbo studenten met interesse in grafische design. Het MBO heeft ze afgerond op het SintLucas, waar er veel ervaring is opgedaan met de programma's van Adobe, namelijk InDesign, Illustrator en design. Pleun heeft tijdens de stage bij het SintLucas ervaring opgedaan met huisstijlen en conceptontwikkelingen. Deze ervaringen neemt ze meer richten de aankomende stageperiode.

Tijdens de commerciële economie digitale marketing heeft Pleun ervaring opgedaan met stukje sales, content creatie en social media. In haar vrije tijd heeft Pleun veel met social media en is hierin helemaal thuis. Dit zorgt voor een creatieve mindset.

Pleun heeft een open en gezellig karakter. Tijdens haar stage is ze een echte doorzetter die het fijn vind om altijd op tijd te zijn. Haar werkzaamheden voert Pleun graag planmatig uit. Ten slotte wil Pleun veel leren tijdens de stage en haarzelf ontwikkelen.

Kan Pleun bij jullie aan de slag?

Dit kan Pleun voor je doen

- content creatie
- social media
- nieuwsbrieven
- online marketing SEA/SEO

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Pleun heeft meerdere keren een tijdschrift mogen vormgeven. Dit heb ik gedaan tijdens mijn stage van Willem II, bij Mayke in Oisterwijk en ook vaak voor mijn schoolprojecten. Dit vond ik namelijk erg leuk om te doen en de tijdschriften van Willem II en Mayke zijn ook echt terecht gekomen bij klanten. De rol die ik hierbij aan nam was dan een vormgever.

Nog een ander mooi schoolproject op was WYSE:
Wyse is een brand dat ik samen met een groepje studenten op school heb opgezet. SintLucas organiseert elk jaar een Startup Festival. Hier kunnen beginnende bedrijven hun product laten zien en mensen uitnodigen om te kunnen komen kijken. Wij hebben een lamp bedacht met hierin een uv straling waardoor planten ook binnen kunnen groeien.
Hierin had ik als rol een conceptontwikkelaar maar ook weer het media gedeelte.

Van beide stages heb ik altijd de sociale mogen bijhouden en hiervoor mooie content mogen maken. Denk hierbij aan fotografie, posts en stories.
Meedenken over content.

Bij mijn laatste stage bij Mayke heb ik ook de klantenservice 1 dag in de week mee mogen helpen. Denk hierbij aan de telefoon opnemen en mailtjes beantwoorden.