Energieke studente 'Global Marketing & Sales' beschikbaar voor stage per september!

Jasmijn

Jasmijn kan aan de slag met zowel marketing- als salesactiviteiten. Daarnaast kan ze een klein commercieel onderzoek uitvoeren!

Dit is Jasmijn

Maak kennis met Jasmijn! Na haar middelbare school heeft ze de keuze gemaakt om 'Commerciële Economie: Global marketing & Sales' te gaan studeren. Tot op heden heeft dit erg goed uitgepakt voor Jasmijn.

Gedurende haar studie heeft Jasmijn diverse projecten uitgevoerd voor bestaande organisaties. Bij elk project wordt er een verkozen tot beste van de opleiding. Jasmijn en haar groepsgenoten kwamen meermaals als winnaar uit de bus!

In de projectgroepen functioneert Jasmijn coach. Ze trekt anderen mee, geeft leiding en luistert goed naar ideeën van haar groepsgenoten. Na haar studie wil ze misschien ook een coachingsrol op gaan pakken en dit combineren met marketing en sales.

Per september is Jasmijn beschikbaar voor een meewerkstage. Tijdens deze stage zal ze gedurende 20 weken 5 dagen per week aanwezig zijn. Hoofdzakelijk kan Jasmijn meewerken binnen de sales en marketing. Daarnaast voert ze een onderzoek uit om de organisatie verder te helpen!

Jasmijn is te omschrijven als een hardwerkende en spontane studente. Ze is graag creatief bezig en werkt graag met anderen samen. Jasmijn staat stevig in haar schoenen, maar ziet hier nog wel mogelijkheden om haarzelf verder te ontwikkelen.

Dit kan Jasmijn voor je doen

Jasmijn kan onder andere het volgende oppakken:
- Meewerken binnen de sales
- Meewerken binnen de marketing
- Campagnes bedenken en opzetten
- Uitvoeren van een onderzoek

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Jasmijn heeft in de eerste jaren een project uitgevoerd voor twee grote Nederlandse organisaties. Dit betrof een marktonderzoek naar Indonesië. Het resultaat dat werd opgeleverd was dusdanig goed, dat Jasmijn aanbiedingen heeft gekregen voor diverse stages.

Voor een supermarktketen heeft Jasmijn een communicatieplan geschreven. Hierbij heeft ze gewerkt aan een stukje grafisch ontwerpen met Canva. Ook dit project heeft ze afgesloten met een ruime voldoende!

Een derde project betrof een salesproject voor een bekende keten van koffiezaakjes. Hiervoor is Jasmijn gaan onderzoeken in hoeverre deze organisatie een nieuw, duurzaam product op de markt kon zetten.