Energieke marketingstudente Marley per februari beschikbaar voor een stageplek

Marley

Marley kan aan de slag met een breed scala aan marketingwerkzaamheden

Dit is Marley

Maak kennis met Marley! Deze gezellige studente 'ondernemerschap & retailmanagent' is per februari beschikbaar voor een leuke en veelzijdige meewerkstage. Marley is 5 dagen per week beschikbaar, waarvan ze ongeveer 2 dagen (in overleg) aan een opdracht werkt en 3 dagen volledig mee kan werken.

Na haar middelbare school heeft Marley verschillende opendagen bezocht, waarbij ORM als beste studie uit de bus kwam. Tot op heden heeft ze geen spijt van die keuze, al merkt ze wel dat het soms iets te breed is. Het is daarom dat ze na haar opleiding ook nog wil doorstuderen.
Wat Marley leuk vindt aan haar huidige opleiding zijn vooral de vakken die gerelateerd zijn aan sales en marketing. Ze is graag in gesprek met mensen en ze vindt het erg interessant om te leren hoe producten aan de man gebracht kunnen worden door een goed marketingbeleid.

Marley heeft al wat praktische ervaring opgedaan tijdens een eerdere stage en tijdens projecten op school. Tijdens het project heeft ze onder andere gewerkt met social media, SEO/SEA, marketing automation en e-mailmarketing. Die ervaring neemt ze mee naar haar stage en hoopt ze uiteraard verder uit te bouwen!

Haar stage wil Marley gebruiken om nog meer kennis over (online) marketing te vergaren. Dit kan op het gebied van e-mailmarketing, SEO/SEA, social media marketing, etc. Ze staat ervoor open om alles te leren!

Marley is een sociale en leergierige studente die gestructureerd te werk gaat. Kan ze bij jullie aan de slag?

Dit kan Marley voor je doen

- SEO/SEO
- Email marketing
- Social media beheer
- Website beheer
- Etc.

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Marley heeft bij Döhler een marktonderzoek uitgevoerd. Hier heeft ze alle concurrenten in kaart gebracht en hun assortiment vergelijken.

Marley heeft een breed scala aan ervaringen in de sales. Tijdens het Black Friday-weekend heeft ze Ziggo-pakketten verkocht in de Mediamarkt.. Tevens heeft ze op een aantal beurzen gestaan zoals PMLA en Internationale Mineralenbeurs. Ook heeft zij een aantal dagen bij een call center gewerkt, om haar salesvaardigheden te verbeteren.

Marley heeft tijdens een schoolproject samengewerkt met het bedrijf 'Get Spiritual' aan verschillende aspecten van marketing, waaronder social media, SEO, SEA, affiliate marketing, video marketing, emailmarketing en datamarketing.