Dylan (22) is een hbo student commerciële economie en per februari 2022 op zoek naar een interessante stage richting marketing en sales!

Dylan

Dylan kan diverse marketing en sales gerelateerde werkzaamheden oppakken

Dit is Dylan

Graag stel ik je voor aan Dylan!

Dylan is een hbo student commerciële economie en per februari zoekt hij een stage richting marketing en sales. Voor deze studie heeft hij twee andere hbo studies gedaan, facility management en accountancy. Deze studies bleken toch niet goed bij hem te passen. Ook was hij vrij jong om een goede te maken.

Daarnaast ontdekte hij dat accountancy toch vrij saai en taai was. Uiteindelijk koos hij voor de studie commerciële economie omdat hij merkte dat hij toch graag met mensen bezig is, en het commerciële aspect in combinatie met het economische gedeelte sprak hem erg aan.

Tijdens zijn eerste jaar is Dylan vooral veel bezig geweest met diverse groepsprojecten. Hij is iemand die vaak de leiding neemt. Dylan geeft zelf aan dat dit komt omdat hij ook weet wat er verwacht wordt tijdens de projecten.

Medestudenten omschrijven hem als gedisciplineerd, hard werkend en spontaan.

Per februari 2022 is hij op zoek naar een marketing en sales gerelateerde stage. Hij is graag op zoek naar een sales en marketing gerelateerde stage. Telefonisch contact en het schrijven van teksten zijn graag dingen die hij wilt oppakken.

Dit kan Dylan voor je doen

- Sales; klantcontact
- Het schrijven diverse soorten content
- Overige werkzaamheden