Don is een hbo student commerciële economie en per februari op zoek naar een afstudeerstage richting marketing!

Don

Don kan diverse taken oppakken op het gebied van online marketing

Dit is Don

Graag stel ik je voor aan Don!

Voordat Don aan zijn huidige opleiding begon heeft hij mbo niveau 4 marketing en communicatie afgerond. Na het afronden van deze studie vond hij zich nog niet helemaal geschikt voor het werkveld. Daarom besloot hij door te gaan studeren.

Aangezien hij marketing erg interessant vond was commerciële economie een logische vervolgopleiding. Tijdens zijn studie heeft Don diverse projecten uitgevoerd op het gebied van marketing. Uiteindelijk vindt hij voornamelijk het innoveren op het gebied van marketing leuk, ook om daar creatief mee bezig te zijn.

Ook heeft hij een eerdere stage op het gebied van online marketing uitgevoerd. Hier heeft hij zich o.a. bezig gehouden met conversieoptimalisatie voor zijn stagebedrijf. Ook heeft hij zich bezig gehouden met SEO, social media, Google Analytics en Facebook Ads.

Per februari 2022 zoekt Don een afstudeerstage richting marketing. Ook staat hij open voor bijvoorbeeld een markt/doelgroep onderzoek. Hij kan ongeveer 2/3 dagen per week meewerken, de overige dagen wilt hij graag aan zijn onderzoek besteden

Dit kan Don voor je doen

- marktonderzoek uitvoeren
- online marketing gerelateerd vraagstuk
- SEO
- Google Analytics
- Website onderhouden

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Onderzoek naar mogelijkheden voor conversieoptimalisatie op de website van Van Bruggen Adviesgroep.

Salesplan voor Gourmet Salades, de professionele tak van Johma.

Diverse schoolopdrachten voor uiteenlopende opdrachtgevers.