Dinand student Commerciële Economie op zoek naar bijbaan Digital Marketing (16-20 uur)

Dinand

Dinand kan ondersteuning bieden op het gebied van content creatie en Digital Marketing

Dit is Dinand

Mag ik je voorstellen aan Dinand? Dinand is een gedreven student Commerciële Economie met sterke affiniteit voor ondernemerschap. Momenteel is hij actief op zoek naar een bijbaan in de online marketing, waarbij hij 16-20 uur per week beschikbaar is voor zijn werkzaamheden. Dinand heeft reeds ervaring opgedaan in het creëren van content voor social media en is vastbesloten om zijn kennis en vaardigheden op het gebied van online marketing verder te ontwikkelen.

In zijn vrije tijd kun je Dinand vaak vinden in de sportschool of op het voetbalveld. Zijn discipline en snelle aanpassingsvermogen zijn opvallende eigenschappen. Hij beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Naast zijn studie fungeert Dinand als een veelzijdige medewerker bij Javaanse Meisjes in Alkmaar. Hier toont hij zich als een ware teamspeler die zich bezighoudt met uiteenlopende taken, variërend van afwassen tot bediening. Tevens beheert hij op sociale media zijn eigen fanpagina voor AZ, waarbij hij voortdurend werkt aan contentcreatie en strategieën om zijn account te laten groeien in zowel volgers als interactie.

Hoewel Dinand momenteel wellicht nog niet de meeste ervaring heeft in online marketing, weerhoudt dit hem er niet van om vastberaden te zijn. Hij is een ondernemend individu, bereid om tijd en moeite te investeren om zijn kennis op te bouwen en toe te passen in zijn werk. Zo heeft hij bijzondere interesse in zoekmachineoptimalisatie (SEO) en streeft hij ernaar zijn begrip op dit gebied te vergroten.

Deze honger naar kennis zal tijdens zijn minor Digital Marketing verder worden aangewakkerd. Dinand bezit al enige theoretische kennis van Google Analytics en SEO, die hij graag in praktijk wil brengen bij een organisatie die hem de gelegenheid biedt om te groeien in zijn rol.

Dinands persoonlijkheid kan worden omschreven met de volgende woorden:
- Flexibel
- Teamgericht
- Sociaal
- Meedenkend
- Gedisciplineerd

Dit kan Dinand voor je doen

✔ Ondersteuning bieden in het creëren van content
✔ Groeien binnen zijn rol als (junior) online marketeer
✔ 16-20 uur per week werken