Creatieve en enthousiaste studente Suzan zoekt per februari een interessante meewerk stage

Suzan

Suzan kan voor een frisse blik in de organisatie zorgen en ondersteund graag diverse afdelingen binnen de organisatie met haar werkzaamheden.

Dit is Suzan

Maak kennis met Suzan, een derdejaars studente commerciële economie, die per februari op zoek is naar een interessante meewerk stage. Voor de opleiding commerciële economie heeft Suzan de opleiding MBO marketing en communicatie succesvol afgerond.

Suzan heeft tijdens de opleiding marketing communicatie haar rugzakje al aardig gevuld. Zo heeft zij onder andere stage gelopen bij een fietsenverhuurbedrijf in Valencia. Suzan vond het erg tof om op jonge leeftijd, alleen, naar een ver land te gaan. Hierdoor is zij snel volwassen geworden.

Suzan heeft na de opleiding marketing en communicatie gekozen voor commerciële economie, omdat het een brede opleiding is waarbij je projecten uitvoert voor echte bedrijven. Zo heeft zij onder andere voor Tony Chocolonely een exportplan geschreven. Hierbij heeft zij, samen met haar projectgroep, de huidige situatie geanalyseerd. Vervolgens hebben zij daar conclusies uitgetrokken en oplossing geformuleerd kijkend naar de huidige trends en ontwikkelingen.

De rol die Suzan vaak aan neemt in een projectgroep is te omschrijven als meedenkend. Zij neemt niet snel het voortouw, maar is meer iemand die de planning bewaakt en allround denkt vanuit het belang van het project. Daarnaast is Suzan te omschrijven als betrouwbaar, behulpzaam, sociaal en belangstellend.

Suzan weet nog niet zo goed wat zij wil en zoekt daardoor echt een allround stage. Ze pakt zowel graag dingen intern in de organisatie op als de sociale media. Qua content creatie kan Suzan goed uit de voeten met Canva.

Kan Suzan jullie organisatie van een frisse blik voorzien?

Dit kan Suzan voor je doen

- Content creatie (Canva)
- Evenementen organiseren
- Allround meewerken
- Meewerken op de marketing afdeling

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Suzan heeft in 2018 stage gelopen in Valencia. Ze liep hier stage in een fietsenverhuurbedrijf. Hier hielp ze dag in dag uit klanten. Daarnaast hielp ze de eigenaren met het bijhouden van de sociale media. Deze stage duurde 3 maanden.

In 2019 liep Suzan een half jaar stage bij Sutfene (tegenwoordig Sensire). In dit bedrijf hield Suzan ook de sociale media bij en had ze mail contact met personen van buitenaf. Ze heeft ook enkele symposia bezocht. Deze heeft ze afgerond met een 9.

Tijdens haar studie CE, heeft Suzan veel projecten gemaakt. Eentje die haar bij is gebleven is het online onderneming project. Tijdens dit project kwamen alle onderdelen van de opleiding naar voren. Ze moest samen met haar groepsgenoten een nieuw product bedenken en die fictief op de markt brengen. Hiervoor moesten ze een doelgroep analyse doen, een marktonderzoek houden en persona's maken. Ook moest ze hiervoor een website maken, dit vond Suzan de leukste, maar wel een moeilijke opdracht.