Creatieve afgestudeerde Commercieel Econoom op zoek naar een parttime job!

Rohan

Rohan kan aan de slag met verschillende taken binnen de marketing!

Dit is Rohan

Ik stel je graag voor aan Rohan. Rohan is van de zomer afgestudeerd aan de studie Commerciële Economie. Deze heeft hij keurig binnen 4 jaar, in één keer gehaald. Tijdens deze studie heeft hij veel kennis in de marketing kunnen op doen. Hij is nu dan ook op zoek naar een parttime baan, waarin hij zijn vaardigheden en kennis kan toepassen.

Naast de vaardigheden en kennis die Rohan heeft opgedaan tijdens zijn studie, heeft hij ook een eigen onderneming. Hierin focust hij zich op het creëren van muziek. Doordat hij zijn eigen onderneming heeft, pakt hij ook zelf alle taken daaromheen op. Denk hierbij aan het opzetten van een eigen website, het beheren van marketingkanalen en campagnes, maar ook boekhouding en cijferbeheer. Hier ligt dan ook echt zijn passie. Zijn eigen onderneming getuigd van zijn ondernemende en zelfstandige persoonlijkheid, gemixt met zijn creativiteit.

Tijdens het werken aan de marketing voor zijn online kanalen (denk hierbij aan Instagram, zijn website, TikTok en Youtube), maakt hij ook gebruik van het programma Photoshop. Hier heeft hij dus ook aardig wat ervaring in.

Rohan is nu dus op zoek naar een bijbaan voor 16-24 uur in de week, waarin hij aan de slag kan met de marketing voor een bedrijf. Dit kan zowel aan de voorkant als de achterkant zijn. Daarnaast vindt hij het ook interessant om met de financiële kant van een bedrijf bezig te zijn, zoals boekhouding.

Zijn creativiteit is echt iets wat hij laat zien tijdens het creëren van marketinguitingen en muziek. Daarnaast is hij erg zelfstandig en ondernemend, wat te zien is aan het opzetten van zijn eigen onderneming. Tot slot is Rohan altijd bezig met zelfontwikkeling, doormiddel van het volgen van cursussen en lezen van boeken.

Bent u de nieuwe werkgever van Rohan?

Dit kan Rohan voor je doen

✔️ Social media marketing
✔️ Marketing campagnes opzetten en beheren
✔️ Online posts designen
✔️ Marketing strategieën ontwikkelen
✔️ Doelgroep onderzoek

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben


Rohan heeft tot nu toe al twee meewerkstages succesvol afgerond. Tijdens zijn eerste meewerkstage, die 10 weken duurde, heeft hij zich beziggehouden met het analyseren en optimaliseren van de Facebook- en Instagramaccounts. Deze analyse resulteerde in meerdere pluspunten en aanbevelingen. De organisatie heeft deze aanbevelingen ook daadwerkelijk geïmplementeerd, waaronder het opstellen van een contentkalender waar Rohan ook aan heeft bijgedragen.

In zijn tweede meewerkstage, die maar liefst 20 weken duurde, heeft Rohan zowel de website als de Facebookpagina geanalyseerd. Het hoofddoel was het opzetten van verschillende campagnes. Uiteindelijk heeft Rohan diverse succesvolle Facebookcampagnes opgezet, waarbij hij zijn vaardigheden in Adobe Photoshop heeft ontwikkeld. Daarnaast heeft hij de website geanalyseerd en geoptimaliseerd op het gebied van SEO/SEA.

In zijn eigen bedrijf als muziekproducent is Rohan zelfstandig bezig met het bijhouden van de boekhouding, het opstellen en versturen van facturen, en het creëren van content voor verschillende sociale media platforms, waaronder TikTok, Instagram en YouTube. Daarnaast is hij persoonlijk verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met klanten via e-mail.