Communicatief vaardige commerciële economie student opzoek naar een afstudeerstage!

Daan

Daan kan aan de slag met het doen van marktonderzoek voor jullie organisatie en dit verwerken in een strategisch marketingplan

Dit is Daan

Graag stel ik Daan aan je voor!

Daan is een vierdejaars student 'Commerciële Economie' en is per februari 20 weken fulltime inzetbaar voor uw organisatie. Naast dat hij 4 dagen in de week onderzoek doet voor de organisatie pakt hij ook graag een dag werkzaamheden op richting de sales. Daan is op zoek naar een bedrijf met een marketinggericht vraagstuk, waar hij zich volledig in kan vast bijten.

Daan heeft voor de opleiding gekozen, omdat hij brede interesses heeft, maar sales altijd al interessant vond. Daan is een sociale jongen die in zijn vrije tijd altijd gehockeyd heeft en ook graag voetbalwedstrijden bezoekt. Daarnaast sport hij een aantal keer in de week om fit te blijven.

Daan omschrijft zichzelf als iemand die niet stil zit, maar aan zichzelf wil werken. Zo heeft hij een uitdagende bijbaan als junior accountmanager, waarbij hij naast zijn studie al veel praktijkervaring op doet.

Woorden die Daan verder omschrijven zijn:
- Sociaal
- Resultaatgericht
- Communicatief vaardig
- Ondernemend

Dit kan Daan voor je doen

- Werkzaamheden omtrent accountmanagement
- Werkzaamheden omtrent marketing
- Marktonderzoek
- Opstellen van een marketingplan

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Daan is op het moment werkzaam als junior accountmanager en ontwikkelt zich hierbij met name op het gebied van sales. Daan is hierbij verantwoordelijk voor het opvolgen van leads en het onderhouden van relaties.

Daan heeft daarnaast zijn eigen website. Hierin geeft hij door middel van blogs informatie over alle aspecten van beleggen. Door deze website leert Daan veel over het toepassen van SEO. Ook zorgt deze website er voor dat Daan beter wordt in zijn schrijfvaardigheden, doordat hij veel blogs schrijft die gericht zijn op zijn doelgroep.

Daarnaast heeft hij ook een social media kanaal, verbonden aan zijn website, waar hij waardevolle content plaats voor zijn doelgroep.

Daan heeft tijdens zijn meewerkstage de opdracht gekregen om de bezoekers op de website te verhogen. Hierbij is Daan zich gaan verdiepen in de social media wereld en heeft hij zich gericht op een gedeelte van de SEO. Daan had bij deze opdracht de leidende rol en ging met de opdracht zelfstandig aan het werk.