Commerciële student op zoek naar een afstudeerstage met impact!

Kayleigh

Dit is Kayleigh

Graag stel ik je voor aan Kayleigh! Ze is bezig met haar opleiding Commerciële Economie, waarbij ze speciale aandacht besteedt aan duurzaamheid. Naast haar studie heeft Kayleigh diverse bijbanen gehad en is ze betrokken geweest bij verschillende bedrijven. Dankzij haar combinatie van academische kennis en praktijkervaring is Kayleigh een waardevolle aanwinst voor elk team.

Voordat Kayleigh begon aan haar studie Commerciële Economie, voltooide ze met succes de opleiding MBO International Business Studies. Tijdens deze opleiding heeft ze diverse stages met succes afgerond. Daarna heeft Kayleigh de overstap gemaakt naar het HBO. Binnen haar Commerciële Economie-opleiding heeft ze zich vooral gericht op duurzaamheid en de bijbehorende transitie.

Kayleigh is een uiterst gemotiveerd persoon die haar taken zeer professioneel aanpakt. Tijdens haar bijbanen heeft ze uitgebreide ervaring opgedaan op het gebied van inkoop en verkoop, en ze heeft inzicht verworven in alle bijbehorende aspecten. Naast haar bijbanen heeft ze ook twee bedrijven op haar naam gehad, wat getuigt van haar ondernemersgeest. De kernwoorden die Kayleigh het best beschrijven zijn analytisch en stressbestendig.

Vanaf februari is Kayleigh op zoek naar een uitdagende afstudeerstage bij een bijzonder bedrijf. Denken jullie dat Kayleigh de taken binnen het bedrijf kan oppakken en het team kan versterken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande e-mailadres of telefoonnummer!

Dit kan Kayleigh voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Kayleigh heeft tijdens haar studie diverse vaardigheden opgedaan in verschillende vakgebieden. Zo heeft ze ervaring als junior accountmanager, eventmanager en floormanager. Gedurende haar studie heeft ze ook projectmatig gewerkt en schoolcases zowel in teamverband als zelfstandig opgelost.

Naast haar werkervaring in diverse bedrijven heeft Kayleigh ook een eigen onderneming. Ze is toegewijd aan het behalen van haar doelen en staat bekend als een hands-on persoon die graag actief betrokken is bij haar werk.