Commerciële economie studente opzoek naar een meewerkstage op de marketing afdeling

Desteney

Desteney kan jullie helpen met marketing gerelateerde werkzaamheden

Dit is Desteney

Je bekijkt het profiel van Desteney (19 jaar) uit Amsterdam. Desteney is vanuit haar HBO opleiding commerciële economie (3e jaar) opzoek naar een meewerkstage. Vanaf februari kan ze tot 5 maanden later ondersteuning bieden en dit zou ze het liefst op de marketing afdeling doen. Tijdens de stageperiode kan Desteney 4 dagen meewerken, de 5e dag houdt ze graag gereserveerd voor de stageopdracht en de terugkom dagen voor school.

Desteney komt uit een ondernemende familie en is daarom, na het afronden van de HAVO, opzoek gegaan naar een HBO opleiding die daaraan gerelateerd is. Bij de opleiding commerciële economie kies je na studiejaar 2 een specialisatie en een van deze specialisaties is ondernemerschap. Daarom koos Desteney voor deze opleiding en dus ook voor de specialisatie ondernemerschap. Aspecten die Desteney erg aanspreken zijn marketing, commercieel, content, websites, video en (uiteraard) ondernemerschap.

Het afgelopen half jaar heeft ze een minor beleggen gedaan en dus erg veel opgestoken over het goed besteden van je vermogen. Tijdens deze minor is de interesse in vastgoed ontstaan en dat gaat zo ver dat ze nu al weet dat ze na het afronden van haar huidige opleiding nog een vastgoed/ makelaardij opleiding wilt gaan doen. Hierdoor is ze dan ook erg geïnteresseerd in het doen van een meewerkstage bij een vastgoed/ makelaarskantoor zodat ze alvast een kijkje achter de schermen kan krijgen. Door eerdere ervaringen weet Desteney hoe ze moet werken met de volgende programma's: Canva, Crello en WIX (voor het maken van een website). Meer over deze (en andere) ervaringen lees je onderaan het profiel.

Eigenschappen die Desteney omschrijven:
- Teamplayer
- Ondernemend
- Leergierig
- Creatief
- Doorzetter

Ben jij geïnteresseerd in een kennismaking met Desteney? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Desteney voor je doen

- Marketing gerelateerde werkzaamheden
- Creatief en analytisch ondersteuning bieden
- Content bedenken, creëren en verwerken
- Werken met de socials

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Desteney heeft in haar tweede jaar commerciële economie marktonderzoek gedaan en marketing plan moeten schrijven voor haar eigen start up. In dit traject is zij veel te weten gekomen over wat er bij marktonderzoek komt kijken zoals een interne en externe analyse, het creëren van persona’s, het maken van een waarde propositie canvas en het opstellen van swot analyse.

Bij het opstellen van het marketing plan is vooral de focus op online gelegd. Er zijn accounts op verschillende platformen aangemaakt en hiervoor is speciale content gecreëerd. Ook zijn er thankyou flyers gemaakt voor bij elke bestelling. De branding van het merk kwam duidelijk terug in zowel de website en andere online kanalen, maar was ook duidelijk terug te zien in de packaging van het product.

Desteney heeft voor de 2 bedrijven van haar ouders allebei de websites gecreëerd. De websites die de bedrijven hadden oogden erg gedateerd en waren toe aan een upgrade. Ook de content voor op Instagram en Facebook zowel als de promotiefolders die in de zaak te vinden zijn, zijn door desteney gemaakt. Gedurende de corona crisis was het, vooral voor hun sportschool, nog belangrijker om online hun klanten op de hoogte te houden van de veranderingen. Toen alles eindelijk weer open mocht is er dan ook een grote promotievideo gemaakt om te laten weten dat ze weer open gingen. Deze is gepromoot op alle kanalen waarop hun actief zijn.

Bekijk de websites hier onder:
hygiene groothandel https://www.templetrading.nl/
sportschool https://www.thetemple.nl/

tip: kijk bij de pagina impressie om de promotiefilm met geluid te bekijken!