Commerciële economie studente opzoek naar een afstudeerstage

Nargis

Nargis kan jullie helpen door het doen van een marketing gerelateerd onderzoek

Dit is Nargis

Je bekijkt het profiel van Nargis (23 jaar) uit Zwaag. Nargis is voor haar HBO opleiding commerciële economie opzoek naar een afstudeerstage startend in februari. In de stageperiode van 5 maanden zal ze zich focussen op het oplossen van een marketing gerelateerd vraagstuk en de implementatie daarvan. De focus ligt hierbij op het onderzoek en het advies, maar ze zou 1 dag per week jullie met marketing werkzaamheden kunnen ondersteunen. De overige dagen besteed ze aan het onderzoek en de implementatie daarvan.

Na het afronden van de MBO opleiding managementassistent/ directiesecretaresse was Nargis nog niet uitgestudeerd. Daarom koos ze ervoor om door te studeren op de HBO opleiding bedrijfskunde, maar deze opleiding was toch niet helemaal de match waar ze op gehoopt had en daarom maakte ze de switch naar haar huidige opleiding (commerciële economie). Hier zit ze helemaal op haar plek. Ze vindt het interessant dat het best een breed georiënteerde opleiding is met veel commerciële aspecten. Marketing spreekt hierbij Nargis het meest aan. Vandaar dat ze ook een meewerkstage en afstudeerstage gerelateerd aan marketing gekozen heeft.

Naast de vele theoretische vakken heeft Nargis ook een minor en, zoals eerder benoemd, een meewerkstage afgerond. Voor de minor heeft ze een zij stapje richting HRM gemaakt, omdat ook die opleiding haar wel aansprak. Echter, na het afronden van de minor kan ze met zekerheid zeggen dat ze de juiste keuze voor een vervolgstudie gemaakt heeft. Ze vond de minor erg interessant maar zou er niet 4 jaar mee willen volmaken. Tijdens de meewerkstage heeft ze ondersteuning geboden op de marketing afdeling van een marketingbureau. Tijdens deze stage heeft ze veel ervaring opgedaan met het schrijven van content en SEO teksten. Hierdoor kon de website van het bedrijf beter gevonden worden. Ze is nog een tijdje na het afronden van de stage bij het stagebedrijf blijven werken als parttime medewerker, beide partijen waren dus erg enthousiast! Meer over deze (en een andere) ervaring vind je onderaan het profiel.

Eigenschappen die Nargis omschrijven:
- Communicatief vaardig
- Rustig
- Teamplayer
- Zelfstandig
- Leergierig
- Verbeterpunt: af en toe kan ze wat chaotisch zijn

Ben jij opzoek naar een afstudeerstagiaire zoals Nargis? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Nargis voor je doen

- Marketing vraagstuk oplossen door het doen van een waardevol onderzoek
- Marketingafdeling ondersteunen
- Content bedenken, creëren, verwerken en schrijven
- Aanblijven in een vaste functie

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Meewerkstage online marketing bureau:
Nargis heeft tijdens haar meewerkstage bij een online marketing bureau gewerkt. Hier heeft ze de functie SEO-expert vervuld. De werkzaamheden bestonden vooral uit het schrijven teksten, het doen van zoekwoordenonderzoek, het plaatsen van backlinks en pagina's optimaliseren. Tijdens de meewerkstage heeft Nargis dus al veel kennis over SEO opgedaan en vooral veel content geschreven waardoor ze ook erg veel aan haar creativiteit en schrijfstijl heeft kunnen werken.

Schoolopdracht 'Maatschappij ben jij': Trigger Kindness:
Op dit moment is Nargis op school bezig met een project voor een vak dat 'Maatschappij ben jij' heet. Het was de bedoeling dat ze samen met een projectgroep een maatschappelijk probleem uitkies en hier aandacht aanbesteed. Het doel is om een groot bereik te behalen en andere mensen bewust te maken over dit probleem. Samen met de projectgroep hebben ze ervoor gekozen om de negativiteit op online platformen (social media) aan te pakken en hier hebben zij Trigger Kindness voor bedacht. Wij zijn momenteel actief op Instagram en Tiktok en zijn ze in samenwerking met een stichting om dit probleem kenbaar te maken, aan te pakken en hopelijk te verminderen.