Commerciele economie studente met ervaring opzoek naar een marketing bijbaan!

Amanda

Amanda kan voor jullie blogs / tekstenschrijven, SEO optimalisatie en linkbuilding werkzaamheden oppakken!

Dit is Amanda

Dit is het profiel van Amanda (18 jaar) uit Almere. Daar woont ze nu ook nog, maar omdat ze HBO commerciele economie studeert op de HVA wilt ze graag verhuizen naar Amsterdam! Amanda is opzoek naar een studie gerelateerde bijbaan voor ongeveer 10 tot 16u per week. Tijdens deze bijbaan zou ze graag haar skills in het schrijven van tekst/ blogs, SEO-optimalisatie en linkbuilding willen inzetten. Dit zijn werkzaamheden die ze tijdens een eerdere bijbaan ook zelfstandig heeft opgepakt. Naast deze werkzaamheden zou ze echter ook andere dingen marketing taken kunnen oppakken!

Amanda is een gedreven student die na de zomer start aan het tweede jaar van de HBO opleiding commerciele economie. Ook tijdens haar studie leert ze dus veel over marketing en communicatie en hoe je dat het best kan inzetten bij commercieel gedreven bedrijven.

Al hoewel ze 'pas' net is begonnen met deze opleiding heeft ze begin dit jaar wel direct besloten haar bijbaan in de horeca op te zeggen en een marketing bijbaan te zoeken. Deze vond ze redelijk snel en met de werkzaamheden die ze oppakt gaan goed. Teksten schreef ze zowel in het Nederlands als in het Engels. Door wat werkvermindering maakt ze echter graag de stap naar een nieuwe uitdaging! Meer over deze bijbaan lees je onderaan het profiel.

Buiten haar studie en werk om gaat Amanda graag sporten en leuke dingen doen met familie en vrienden! Amanda omschrijft zichzelf als:
- Creatief (heeft op een middelbare kunstschool gezeten)
- Doorzetter
- Harde werker
- Zelfstandig

Ben jij opzoek naar een parttimer zoals Amanda? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Amanda voor je doen

- Blogs / teksten schrijven
- SEO optimalisatie werkzaamheden
- Linkbuilding
- Websites verbeteren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Sinds januari 2023 ben ik werkzaam bij een marketingbedrijf als linkbuilder, waarbij ik eveneens SEO-taken vervul. Gedurende deze tijd heb ik diverse websites ontworpen voor zowel mijn werk , school portfolio als voor mijn profielwerkstuk. Bovendien heb voor mijn profielwerkstuk een eigen cryptocurrency gecreëerd, waarbij ik voorzien heb in een website die geldige statistieken bevat.

Door mijn werkzaamheden als linkbuilder beschik ik over een scherp ontwikkelde analytische blik, alsook over vaardigheden die direct toepasbaar zijn binnen SEO. Het opzetten van een website voor mijn eigen gecreëerde cryptocurrency heeft ervoor gezorgd dat ik technische kennis heb opgedaan, welke ik direct in de praktijk kan brengen bij het ontwerpen van websites.

Ik ben een ambitieus persoon met een passie voor resultaat, wat betekent dat ik nooit genoegen neem met het gemiddelde.