Commerciële economie student Rahman opzoek naar een commerciële meewerkstage

Rahman

Rahman kan jullie 3 a 4 dagen per week ondersteunen met sales werkzaamheden

Dit is Rahman

Ik stel je graag voor aan Rahman (21 jaar) uit Den Haag. Rahman is voor zijn HBO opleiding commerciële economie opzoek naar een meewerkstage waar hij 3 a 4 dagen commerciële/sales ondersteuning kan bieden. De overige dagen van de week moet hij terug naar school en werken aan een stageopdracht. Deze stage start op (of rond) 14 november en zal 5 maanden duren (tot 7 april).

Interesse in de sales en commerciële wereld ontstonden voor Rahman al op jonge leeftijd. Vanaf zijn 11e tot 15e levensjaar stond Rahman vaak met familie op de markt en later heeft Rahman ook energiecontracten verkocht. Op dit moment is Rahman werkzaam bij Samsung als verkoper/promotor in o.a. de Mediamarkt. Door bovenstaande interesses en werkervaring was de keuze voor een vervolgopleiding voor Rahman redelijk makkelijk gemaakt, namelijk HBO commerciële economie.

Omdat marketing Rahman zijn interesses ook trekt wilt hij volgend jaar een minor neuro-markteting gaan doen. De combi tussen het weten wat een klant drijft / zijn beslissing beïnvloed en het inzetten van commerciële vaardigheden is voor Rahman erg interessant omdat hij later graag een eigen onderneming opzet. Meer over Rahman zijn ervaringen vind je onderaan het profiel.

Qua eigenschappen zou ik Rahman omschrijven als:
- Nieuwsgierig
- Leergierig
- Collegiaal
- Commercieel
- Leidinggevend
- Eigenwijs

Is Rahman dé stagiaire waar jij naar opzoek bent? Neem dan snel contact met mij op!

Dit kan Rahman voor je doen

- Ondersteuning bieden met commerciële werkzaamheden
- Klantcontact oppakken
- Vraagstuk oplossen door het doen van een onderzoek (stageopdracht)
- Naamsbekendheid vergroten

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Rahman zijn sales ervaringen zijn eigenlijk begonnen op de markt en bij een call center (Unique Sales Force). Hier is hij aan de slag gegaan als verkoper van energiecontracten voor zowel particulieren als zakelijke bedrijven. Dit verliep zeer succesvol en hij stond altijd in de top 10 verkopers. Rahman denkt dat dit komt door zijn actieve sociale babbel en vermogen om behoefte te herkennen. Momenteel ben ik werkzaam bij Samsung als promotor in de MediaMarkt. Hier adviseer en verkoop ik telefoons aan mensen. Naast Promotor ben ik ook leidinggevende van het Container Roadshow project van Samsung. Dit is een project waarbij een mobiele Samsung stand rondrijdt van evenement naar evenement. Hier ben ik leidinggevende en zorg ervoor dat alles netjes verloopt.

Naast bovengenoemde ervaringen vind ik m'n succesvolle schoolresultaten ook belangrijk om te noemen. Voor school kreeg ik de opdracht om een nieuw product te bedenken voor een bestaand merk (Hero Jam). Deze opdracht heb ik goed afgerond en op initiatief van de docenten heb ik contact opgenomen met Hero Jam. Deze waren geïnteresseerd en gaven mij de kans om het ook voor hun te presenteren. Ook heb ik een eigen fictief bedrijf moeten opzetten. Ons bedrijf heette Plan My Dreams en wij hielpen studenten met het plannen van school, werk en vrije tijd via een app. Met dit ondernemersplan werden wij kampioen van de opleiding.