Commerciële economie student per november op zoek naar een afstudeerstage in de richting van marketing

Daniel

Dit is Daniel

Mag ik je voorstellen aan Daniel (21)? Hij zit in het laatste jaar van de studie “Commerciële Economie” aan de Hogeschool Windesheim en hij is per november op zoek naar een uitdagende afstudeerstage. Voor een periode van 20 weken is Daniel 5 dagen per week beschikbaar voor een marketing gerelateerd onderzoek. Van die 5 dagen zal Daniel 1 dag per week kunnen meewerken binnen de organisatie.

De veelzijdige “Commerciële Economie” studie was voor Daniel heel interessant omdat hij van alle aspecten binnen de studie wel iets kon leren. Marketing trok echter zijn aandacht. Hij is iemand die niet stil kan zitten en heeft dan ook tijdens het volgen van de minor “starting and growing your own company” zijn eigen bedrijf gestart die binnen een jaar veel gegroeid is. Binnen zijn eigen bedrijf regel hij alles, zo heeft hij zijn eigen webshop gemaakt via WordPress.

Tijdens jaar 3 heeft Daniel stage gelopen bij een bedrijf dat watersportartikelen verkoopt. Hier regelde hij de dagelijkse zaken en fotoshopt hij ook foto’s voor de website van het bedrijf. Hij is hier na zijn stage ook aangenomen en werkt nog steeds bij het bedrijf als manager.

Daniel weet snel wat hij wilt en hierdoor neemt hij vaak te snel een beslissing. Dit is zeker iets waarvan hij bewust is en ook aan werkt door eerst goed de situatie te bekijken.
Woorden die Daniel verder omschrijven:
- Hardwerkend
- Enthousiast
- Leergierig
- Doorzetter
- Durft risico’s te nemen

Dit kan Daniel voor je doen

- Opzetten en uitvoeren van een marktonderzoek
- Het opzetten van een marketingplan
- In de markt zetten van een nieuw product of dienst

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Daniel heeft tijdens eerdere projecten een marketingplan geschreven.

Tijdens een eerdere stage heeft Daniel een onderzoek gedaan naar de online vindbaarheid van een webshop.

Ook heeft Daniel een eigen bedrijf opgestart en daar de website voor gemaakt, de marketing van dat bedrijf wordt nog steeds door Daniel gedaan. (www.supverhuurharderwijk.com)