Commerciële economie student opzoek naar marketing afstudeerstage

Mercedes

Ondersteunen op de marketing afdeling en een marketing gerelateerd vraagstuk oplossen

Dit is Mercedes

Dit is het profiel van Mercedes (22 jaar) uit Heemskerk. Mercedes is vanuit haar HBO opleiding commerciële economie opzoek naar een afstudeerstage. De afstudeerstage start in februari en duurt 5 maanden. Tijdens deze periode zal Mercedes 3 dagen in de week zitten aan het onderzoek die ze voor jullie gaat uitvoeren. De overige dagen kan ze ondersteuning bieden op de marketing/ communicatie afdeling.

Na het afronden van de HAVO was de opleiding commerciële economie een logische keuze voor Mercedes, omdat ze de commerciële wereld en de creativiteit rondom marketing én het bereiken van de doelgroep altijd erg interessant heeft gevonden! Vanaf het tweede jaar koos Mercedes dan ook voor de verdieping marketing management. Naast de vele theoretische marketing kennis heeft Mercedes ook een minor en een meewerkstage afgerond. Ze koos voor de minor veranderkunde en voor een meewerkstage bij Bol.com op de inkoopafdeling. Meer over deze meewerkstage lees je onderaan het profiel.

In haar vrije tijd is Mercedes al een tijdje leidinggevende bij de scouting, houdt ze van zeilen en speelt ze klarinet bij het Noord-Hollands jeugd orkest. Kortom: een studente die liever bezig is dan dat ze stil zit! Woorden die haar verder omschrijven:
- Leergierig
- Snel lerend
- Creatief
- Rustig
- Stressbestendig
- Harde werker
- Motivator

Klinkt dit als een student die je wilt ontmoeten? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Mercedes voor je doen

- Een marketing/ communicatie gerelateerd vraagstuk oplossen
- 2 dagen per week werken
- Content bedenken, creëren en verwerken (o.a. met Adobe programma's)
- Meewerken aan campagnes en de uitingen daarvan

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens de meewerkstage kreeg Mercedes de kans om een dashboard te ontwikkelen om het proces rondom het inkopen/verkopen te verbeteren. Tijdens het maken van dit dashboard waren er veel dingen die soms wat slechter gingen of juist opeens helemaal goed, maar tijdens alle tegenslagen bleef ze gemotiveerd om door te gaan. Dit gaf uiteindelijk als resultaat dat het stage bedrijf een goed functionerend dashboard ontving, waar overigens nog steeds wekelijks gebruik van word gemaakt!

Op scouting heeft Mercedes veel geleerd over leiderschap. Ze heeft daar veel ervaring opgedaan over groepen leiden, maar ook hoe ze mensen binnen het team kan aansturen. Zo is ze ook bij verschillende scoutingroepen meerdere jaren teamleider geweest van verschillende speltaken. Deze ervaringen heeft Mercedes ook nog kunnen toepassen als teamleider op de broodafdeling bij de Vomar Voordeelmarkt.