Commerciele economie student opzoek naar een commerciele bijbaan

Hugo

Hugo kan jullie ondersteunen met het bereiken van de commerciele

Dit is Hugo

Dit is het profiel van Hugo (22 jaar) uit Amsterdam. Hugo zit in het eerste jaar van zijn HBO opleiding commerciele economie en is om extra ervaring op te doen opzoek naar een commerciele bijbaan. Hij heeft best wat uren beschikbaar, dus kan soms wel tot 20u per week werken (wanneer gewenst). Sales en commercie past het best bij Hugo en hij heeft gemerkt dat hem dat ook goed af gaat!

Des ondanks Hugo 'pas' in jaar 1 van zijn opleiding zit heeft hij al wel wat relevante ervaring. Dit begon in een schoenenzaak waar hij schoenen heeft moeten verkopen, vervolgens is hij voor een korte periode deur-aan-deur verkopen voor goede doelen gaan doen en nu is Hugo al voor dik 1,5 jaar commercieel medewerker bij WePadel. Hier zoekt en koopt hij grond op, zodat WePadel vervolgens kan investeren en er padel banen op kan plaatsen. Het interessante hierin is dat het om best hoge bedragen gaat en Hugo af en toe ook een presentatie moet doen bij de gemeente van het betreffende stuk grond. Al met al erg leerzaam, maar Hugo is rijp voor een nieuwe commerciele uitdaging! Meer over deze ervaring (en andere) lees je onderaan het profiel.

Door Hugo zijn baan bij WePadel heeft hij leren werken met commissies en dat spreekt hem erg aan. Hij zou dus ook voor zijn nieuwe functie graag met een dergelijke (extra) beloning werken. Dit triggert hem om extra zijn best te doen en maakt het nog uitdagender. Daarnaast is voor hem een mooi salaris ook erg belangrijk. Zo wilt wil hij graag 15,50 per uur verdienen. Qua waarde zou ik hem ook rond dit bedrag inschalen, maar hij komt graag langs om zich aan je te presenteren.

Hugo is op mijn overgekomen als een gedreven student met een grote interesse in sales. Hij omschrijft zichzelf als: sociaal, leiderschap, commercieel en leergierig. Ben jij opzoek naar een commerciele topper zoals Hugo? Neem dan telefonisch contact met mij op!

Dit kan Hugo voor je doen

- Tot 20u per week ondersteunen met commerciele werkzaamheden
- Klantcontant oppakken
- Commerciele doelen halen en analyseren
- Brainstormen over nieuwe strategieën

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Bistro bar Indonesia:
Hugo was hier in eerste instantie werkzaam als kelner. Daarna werd hij binnen het bedrijf opgeleid tot assistent floormanager en dat was tijdens de hotelschool ook meteen zijn stage. Hugo kreeg, als de officiële floormanager niet aanwezig was, de leiding van de tafels. Hij moest het restaurant openen en sluiten. Hugo hierbij maakte gebruik van sluitingslijsten zodat alles goed werd schoongemaakt en hij controleerde daarna het werk. In totaal heeft hij hier zo’n 2,5 jaar gewerkt.

KPMG:
Hugo heeft 5 maanden voor KPMG gewerkt. Hij was hier werkzaam op de administratieve crediteuren afdeling. Als afdeling waren ze verantwoordelijk voor het betalen van de rekeningen die het bedrijf moest betalen. Dat houdt in de juiste belastingen bij de rekeningen toevoegen. Per land heb je verschillende soorten belastingen. Hugo wist al erg snel dat dit niet helemaal zijn straatje was. Hij was de hele dag alleen maar getallen aan het invullen en had het hier niet naar mijn zin. Na een interim-periode kwam hij, maar ook de werkgever, erachter dat het niet echt een match was... Leerzaam dat was deze periode wel!

WePadel:
Bij WePadel is Hugo werkzaam binnen de business development afdeling. Zijn taak was het zoeken naar nieuwe stukken grond om nieuwe padel banen op te bouwen. Hij had een nieuw stuk grond in Amersfoort geregeld om daar 5 banen op te gaan bouwen. Na zijn pitch bij de gemeente van Amersfoort en positieve reacties is dit helaas niet doorgegaan. Ze kregen geen vergunning tot 23:00 uur en dan heeft een padel club niet zoveel zin. Verder maakt hij voor WePadel concurrentieoverzichten. Dit houdt in dat hij de concurrenten observeert qua agenda etc. Op deze manier kunnen zij als club bijhouden hoe het met de concurrent gaat en inspelen op nieuwe trends en events binnen de padel wereld. Bijvoorbeeld: wat voor workshops worden er gegeven en de concurrent organiseert een senioren padel dag.