Commerciële economie student opzoek naar een account management afstudeerstage!

Kelly

Kelly kan een sales/ markering gerelateerd vraagstuk oplossen en sales werkzaamheden oppakken!

Dit is Kelly

Ik stel je graag voor aan Kelly (24 jaar) uit Purmerend. Voor haar HBO opleiding commerciële economie is Kelly per februari opzoek naar een afstudeerstage. Tijdens de stageperiode (5 maanden) zal Kelly zich 2 dagen per week bezig houden met een sales/ marketing gerelateerd vraagstuk, de overige dagen van de week doet ze graag sales ervaring op!

Na het behalen van de MBO diploma marketing, communicatie en eventmanagement op de Johan Cruyff Academie in Amsterdam, maakte Kelly de keuze om door te stromen naar de (reguliere) HBO opleiding commerciële economie op de HvA. Kelly deed destijds de Johan Cruyff Academie omdat ze altijd op hoog niveau handbal heeft gespeeld, maar na een knie blessure kon ze helaas niet meer op dat hoge niveau terug komen. Het leuke aan de opleiding vindt Kelly het commercieel bezig zijn. Sales en marketing zijn dan ook twee aspecten die haar erg interesseren. Echter, sinds haar meewerkstage markering gaat haar voorkeur voor de toekomst uit naar sales en daarom zou ze dan ook graag haar eerste sales ervaring op willen doen tijdens haar afstudeerstage (en ze hoopt dat er doorgroeimogelijkheden zijn).

Naast de vele theoretische vakken heeft Kelly ook een minor en een meewerkstage afgerond. Beide stonden in het teken van (digitale) marketing. Daarnaast heeft ze wel tijdens haar meewerkstage veel klant contact gehad en zo is communicatief dus een stuk vaardiger geworden. Meer over haar ervaringen vind je onder het kopje 'ervaringen'.

Kelly omschrijft zichzelf (soms) als te perfectionistisch. Ze doet het graag goed en kan daardoor ergens te lang in blijven hangen en/of ongeduldig worden. Dit is dan ook een van haar verbeterpunten. Verdere (goede) eigenschappen van Kelly zijn:
- Vrolijk
- Doorzetter
- Zorgvuldig
- Ordelijk
- Sociaal
- Communicatief vaardig

Dit kan Kelly voor je doen

✔ Een sales of marketing gerelateerd vraagstuk oplossen
✔ Account management werkzaamheden oppakken
✔ Sales gesprekken voeren
✔ Aanblijven in een vaste functie!

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Gedurende Kelly haar opleiding heeft zij bij drie verschillende bedrijven stage gelopen. Tijdens haar MBO-opleiding heeft zij bij de Gemeente Amsterdam en bij Original Tours Nederland stage gelopen. Tijdens haar HBO-opleiding heeft zij stage gelopen bij Comeback Sports.

Bij de Gemeente Amsterdam is Kelly aan de slag gegaan als communicatiemedewerker. Tijdens haar stage heeft zij een communicatieplan geschreven. Dit plan was gericht op een intern probleem. Om dit plan te kunnen schrijven is Kelly bij elk overleg aanwezig geweest. Hiervan heeft zij ook verschillende notules gemaakt. Voor dit communicatieplan heeft Kelly ook de website geanalyseerd en verbeterd. Daarnaast heeft zij verschillende uitjes georganiseerd

Kelly haar tweede stage was bij Original Tours Nederland, dit is een evenementenbureau. Hier ging Kelly aan de slag als marketingmedewerker. Tijdens haar stage beheerde zij de website. Hier heeft zij nieuwe teksten voor geschreven en oude teksten herschreven. Ook heeft Kelly veel uitvoerende werkzaamheden verricht en heeft zij zowel evenementen georganiseerd als begeleid. Kelly heeft tijdens haar stage een marktverkenning en een marktonderzoek uitgevoerd om met deze analyses adviezen te kunnen geven aan Original Tours met betrekking tot marketing.

In Kelly haar derde jaar van het HBO heeft zij een meewerkstage gedaan bij Comeback sports. Comeback sports is een sportmarketingbureau dat zich bezighoudt met het managen van sporters. Tijdens deze stage is Kelly veel bezig geweest met koude acquisitie. Zij heeft veel sporters benaderd met de vraag of zij wellicht interesse hadden om eens met Comeback sports in gesprek te gaan. Daarnaast is Kelly veel bezig geweest met het bijhouden van het social media account, hiervoor heeft zij ook veel social media teksten geschreven.