Commerciële Economie student op zoek naar een marketing gerelateerde meewerkstage voor het derde jaar!

Yassine

Dit is Yassine

Graag stel ik voor aan Yassine!

Yassine is een student Commerciële Economie en zoekt voor zijn derde jaar een meewerkstage voor een periode van 20 weken. In deze periode kan hij 4 dagen meewerken op het gebied van online marketing.

Na de middelbare school stond Yassine voor de keuze om een vervolg studie te kiezen. Hij heeft getwijfeld over de opleidingen Recht en Commerciële Economie. Uiteindelijk heeft hij toch voor Commerciële Economie gekozen vanwege de brede insteek van de studie en de vrijheid die je krijgt als student op de studie. Daarnaast vond hij het ook erg leuk lijken om veel met veel projecten te werken in de praktijk

Op zijn studie zit Yassine helemaal op zijn plek en vindt hij vooral de marketing vakken leuk. Zo is Yassine veel bezig met groepsprojecten en pakt hij werkzaamheden op zoals marketing en sales. Voor een project heeft Yassine een boekje gemaakt voor ouderen die eenzaam zijn. Verantwoordelijkheden van Yassine waren: het design van het boekje, de website en de socials bijhouden.

Momenteel volgt Yassine ook een meewerkstage voor een periode van 10 weken. Hij loopt stage bij een consultancy bureau en is hij verantwoordelijk voor de online marketing. Yassine is bij zijn stage verantwoordelijk voor de gehele marketing en leert daardoor in een korte tijd erg veel. Hij is veel bezig met video marketing en onderhoudt hij ook de website voor de organisatie.

Woorden die Yassine omschrijven:
- Flexibel
- Teamplayer
- Enthousiast
- Gedisciplineerd
- Creatief

Een belangrijk ontwikkelpunt voor Yassine is het ontvangen van Feedback. Yassine merkte in de eerste jaren van zijn studie dat hij feedback erg persoonlijk opvatte en dat hij hier moeilijk mee om kon gaan. Hij leert al steeds beter om te gaan met feedback die hij krijgt en weet ook dat het vaak goed bedoeld is.

Yassine is een student die zelf kritisch is en graag in de praktijk ervaring wilt gaan doen doormiddel van een stage. Hij kan met een frisse blik de organisatie ondersteunen met de dagelijkse werkzaamheden!

Dit kan Yassine voor je doen

- Het bijhouden van de social media pagina's
- Het schrijven en versturen van nieuwsbrieven via e-mail
- Het schrijven van artikelen voor de website
- Het verbeteren van de vindbaarheid via de zoekmachines
- Andere online marketing werkzaamheden

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Yassine heeft tijdens zijn studie aan veel projecten meegedaan. Een van deze projecten was het starten van een Startup-company met een aantal andere studenten. Hierbij deed Yassine mee met gehele proces van het bedenken van een concept naar het creëren van het product en vervolgens naar de verkoop van het product. De rol die Yassine hier nam was voornamelijk concept ideeën, aan de website werken, en meer. Uiteindelijk is het product een speciaal boek voor ouderen geworden waarbij de resultaten positief werden.

Yassine heeft tijdens zijn huidige stage de rol genomen als marketing coördinator. Hierbij regelt hij alle zaken omtrent de marketing zoals de website, concepten, video's en meer. Momenteel helpt Yassine mee met het opzetten met nieuwe advertenties voor bepaalde vacatures binnenin het bedrijf. Hierbij worden er op de kleinste details gelet.