Commerciële Economie student op zoek naar afstudeerstage per februari 2024!

Jasmijn

Jasmijn kan aan de slag met een commercieel onderzoek binnen de marketing!

Dit is Jasmijn

Ik stel je graag voor aan Jasmijn! Jasmijn zit in haar laatste jaar Commerciële Economie, en is op zoek naar een afstudeerstage van 20 weken per februari. Tijdens deze afstudeerstage zal ze een aantal dagen per week meewerken binnen het team, en een aantal dagen een commercieel onderzoek binnen de marketing uitvoeren. Het doel van dit onderzoek is om de omzet binnen het bedrijf te laten stijgen. Dit kan doormiddel van een consumenten onderzoek, of bijvoorbeeld hoe een nieuw product op de markt kan worden gebracht.

Vanaf de MAVO is Jasmijn doorgestroomd naar de HAVO. De reden hiervoor was dat ze de opleiding Commerciële Economie was tegen gekomen, en ze het onderdeel marketing heel interessant vond. Zo heeft ze gericht de HAVO afgeornd om op het HBO in te kunnen stromen. Hier zit ze helemaal op haar plek en heeft ze het erg naar haar zin!

Tijdens haar opleiding heeft Jasmijn ook 2 minors gevolgd. Allereerst heeft ze de minor "Bedenk en beleef" gevolgd. Tijdens deze minor heeft ze geleerd over interactieve media, en hoe dit kan worden toegepast binnen de marketing. Vervolgens heeft ze minor "Hero's Journey" gevolgd. Hierin heeft ze geleerd over storytelling binnen de marketing, en goed op te bouwen naar een hoogtepunt. De kennis die ze met deze 2 minors heeft opgedaan past ze graag toe binnen haar afstudeeropdracht.

Jasmijn is nu dus op zoek naar een leuke afstudeerstage in regio Rotterdam. Ze is per februari voor 20 weken beschikbaar, 32 uur per week. Graag komt ze te werken op een marketingafdeling, waar ze kan meewerken om de processen te leren, en een commercieel onderzoek uitvoeren.

Ziet u Jasmijn nou graag werken binnen uw organisatie? Reageer dan snel op dit profiel!

Dit kan Jasmijn voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Jasmijn heeft in haar 4de jaar van haar opleiding een jaar stage gelopen bij het Rijksvastgoed bedrijf. Hier heeft ze geleerd over het wervingsproces binnen bedrijven. Hoe een vacature opgezet wordt tot het bijhouden van de statistieken hiervan. Ook heeft ze geleerd samen te werken in een hecht team en hoe belangrijk goede communicatie hiervoor is.

Jasmijn heeft in haar 3de jaar samen met een klasgenoot een exportplan geschreven voor een schoolopdracht. Hier was de bedoeling dat er werd uitgezocht hoe het bedrijf het beste de markt kon betreden voor het aangewezen land wat ze kregen. Er werd hier een klein marktonderzoek gedaan en een businessplan opgesteld.