Gedreven Bouwkunde Student op zoek naar Afstudeerstage

Mohamed

Bouwkundig talent met passie voor duurzaamheid en resultaatgericht werken, klaar om zijn vaardigheden en kennis toe te passen in een afstudeerstage.

Dit is Mohamed

Mag ik je voorstellen aan Mohamed? Mohamed is een enthousiaste student Bouwkunde uit Rotterdam, die momenteel op zoek is naar een afstudeerstage. Hij is vastberaden om een concreet onderzoek uit te voeren en tegelijkertijd werkzaamheden te verrichten die gerelateerd zijn aan zijn onderzoek. Tijdens zijn opleiding heeft Mohamed waardevolle ervaring opgedaan tijdens eerdere stages en projecten.

In zijn vorige stage lag de focus voornamelijk op werkvoorbereiding, waarbij hij verantwoordelijk was voor het bewaken van de BIM-modellen en fungeerde als het contactpunt tussen werkvoorbereiding en de bouwplaats. Hij voerde controles uit om fouten te identificeren en was betrokken bij prijscalculaties en gesprekken met leveranciers. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het maken van demarcaties, waarbij hij tekeningen opstelde die essentieel waren voor de uitvoerder op de bouwplaats.

Mohamed heeft ook ervaring opgedaan met projecten op het gebied van verduurzaming. Hij werkte samen met de gemeente Maassluis aan een oplossing voor leegstaande gebouwen, waarbij de focus lag op het aantrekken van jongeren en het creëren van aantrekkelijke leefomgevingen.

Met zijn kennis en ervaring is Mohamed in staat om verschillende werkzaamheden uit te voeren, waaronder werkvoorbereiding, calculatie, het opstellen van rapporten, en het fungeren als tussenpersoon tussen de architect, werkvoorbereiding, installateur en uitvoerder. Hij heeft ook de vaardigheid om vergelijkingsonderzoeken uit te voeren met betrekking tot calculatie en grondig onderzoek te doen naar verschillende partijen om de beste leveranciers en partners te selecteren.

Met zijn resultaatgerichte aanpak, positieve houding en sterke communicatieve vaardigheden kan Mohamed waarde toevoegen aan een organisatie die hem de mogelijkheid biedt om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de succesvolle uitvoering van bouwprojecten.

Vanuit zijn opleiding en eerdere stage heeft Mohamed al ervaring opgedaan met de volgende programma’s:
✔ Bimcollab
✔ Solibri
✔ PDF Editor
✔ Excel

Dit kan Mohamed voor je doen

✔ Werkvoorbereiding
✔ Onderzoek uitvoeren
✔ Controles uitvoeren
✔ 3 a 4 dagen meewerken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Van 30 Augustus 2021 tot 4 februari 2022 liep Mohamed als stagiair werkvoorbereider bij het project WonderWoods in Utrecht. WonderWoods bevindt zich in het centrum van Utrecht, op het Veemarktplein naast Centraal Station Utrecht. Hier heeft Mohamed geholpen bij het controleren en bewaken van de BIM-modellen, het aanvragen van offertes en vergelijken van de ontvangen offertes, gesprekken aangaan met leveranciers over de totstandkoming van de overeenkomsten en verder heeft Mohamed tijdens de stage een controlerend rol op de bouwplaats gehad.