Universitaire (WO) business administration student opzoek naar een afstudeerstage vanaf september

Murat

Murat kan een waardevol onderzoek doen over een marketing vraagstuk en de afdeling ondersteunen met diverse werkzaamheden

Dit is Murat

Je bekijkt het profiel van Murat (20 jaar) uit Vleuten. Murat is voor zijn WO opleiding business administration opzoek naar een afstudeerstage in de richting van proces optimalisatie en/of (online) marketing. Murat heeft er bewust voor gekozen om in zijn laatste jaar een afstudeerstage te gaan doen bij een bedrijf zodat hij naast het oplossen van een vraagstuk (het doen van een onderzoek) ook werk werkervaring op kan doen. Zijn stage zal vanaf september tot en met januari zijn, waarbij hij graag 2 dagen gereserveerd houdt om vanuit huis te werken. De voornaamste reden hiervan is dat Murat verplicht een aantal colleges moet volgen tijdens zijn stage. Hij weet nog niet zeker of de colleges worden gegeven op 1 of 2 dagen, maar wat hij wel zeker weet is dat de colleges niet een hele dag in beslag nemen. Of te wel op de college dagen (thuiswerkdagen) kan Murat ook aan zijn onderzoek zitten.

Na het behalen van zijn VWO diploma startte Murat in direct aan zijn huidige WO opleiding. De keuze voor deze opleiding was redelijk snel gemaakt omdat Murat destijds nog niet echt wist wat hij later wilde gaan doen en business administration een brede opleiding is. Nu, bijna 3 jaar later, gaat zijn voorkeur uit naar (online) marketing. Hierover heeft hij dan ook veel theoretische kennis opgedaan en veel onderzoeken voor moeten doen. In vergelijking met een HBO opleiding is een WO opleiding vele malen meer theoretisch ingestoken. Meer over de vakken en een onderzoek vind je onderaan het profiel (bij ervaringen).

Murat heeft een Turkse achtergrond en door zijn Engelstalige opleiding spreekt Murat drie talen: Nederlands, Engels en Turks. Murat vindt het erg leuk om te reizen, een boek te lezen en te sporten (zowel voetbal als fitness). Eigenschappen die Murat verder omschrijven zijn:
- Nauwkeurig
- Creatief
- Nieuwsgierig
- Hardwerkend
- Sociaal

Benieuwd naar meer informatie over Murat? Neem dan telefonisch contact met mij op!

Dit kan Murat voor je doen

- Een (online) marketing gerelateerd onderzoek doen
- De uitkomst van zijn onderzoek implementeren
- Meewerken op de marketing/ communicatie afdeling

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Murat heeft tijdens zijn studie, Business Administration (Engels) aan de Univeristeit van Amsterdam, meerdere vakken gevolgd, zoals Innovation Management (cijfer: 8.5), Marketing (cijfer: 8), Business Research Methods (cijfer: 8), Strategy and Organisation (cijfer: 8) en Management Accounting (cijfer: 8.5).

Samen met de benodigde kennis uit bovenstaande vakken is een rapport voor het vak: Project Qualitative Research Methods and Analysis opgesteld. In dit rapport is een kleinschalig evenementenbedrijf in Amsterdam, EF Entertainment, onderzocht over de effecten van het coronavirus op het bedrijf. In dit rapport zijn er interviews uitgevoerd met een aantal werknemers. De interviews werden door middel van axiaal coderen naar verbanden tussen de verschillende categorieën: klantrelaties, persoonlijke financiën, bedrijfsfinanciën, arbeidsomstandigheden en relatie onderling collega’s gezocht. Het doel van dit onderzoek was om te kijken wat voor effecten het coronacrisis heeft op verschillende categorieën om de situatie te verduidelijken en eventuele advies te kunnen geven. Dit project was uiteindelijk met een 8 goedgekeurd.

Verder is Murat op dit moment bezig met een Company Assignment waarin hij een “fictief” bedrijf moet opzetten. Dit project bevat meerdere elementen waaronder een haalbaarheidsonderzoek, markt analyse, industrie analyse, marketing plan, financieringen plan en een management plan.