Universitaire student Bedrijfskunde op zoek naar een studie gerelateerde bijbaan

Marit

Marit kan ondersteuning bieden als front-office medewerker en verschillende administratieve taken op zich nemen

Dit is Marit

Mag ik je voorstellen aan Marit? Een studente Bedrijfskunde aan de universiteit van Amsterdam, die op zoek is naar een studie gerelateerde bijbaan voor 12 uur per week. Marit is op zoek naar een administratieve/front-office bijbaan, waarbij zij ervaring op kan doen binnen het bedrijfsleven.

Nadat Marit haar VWO heeft afgerond wist zij niet precies waar haar interesses lagen, waardoor zij voor de opleiding Bedrijfskunde heeft gekozen. De opleiding is erg breed en zij krijgt dan ook veel verschillende vakken, waaronder Management en Organisatie, maar ook Accounting en Procesoptimalisatie. Naast haar opleiding zit Marit tegenwoordig bij een roeivereniging en geeft zij ook nog bijles wiskunde. Zij geeft vooral les aan middelbare scholieren, waarbij zij de stof goed uitlegt en daarnaast helpt met vragen.

Doordat Marit voor haar opleiding maar 3 dagen aanwezig hoeft te zien, lijkt het haar een interessante uitdaging om binnen het bedrijfsleven aan de slag te gaan. Marit is breed georiënteerd en zou het daarom leuk vinden om als front-office medewerker aan de slag te gaan en zou bijbehorende administratieve taken zeker niet erg vinden.

Marit staat bij haar vrienden en familie bekend als iemand die sociaal is en graag een praatje maakt. Zij vindt het daarnaast leuk om mensen te helpen, zoals zij tijdens haar wiskunde bijles doet. Al kan Marit soms nog wat te perfectionistisch zijn, waardoor zij alles perfect wil doen. Dit kan ervoor zorgen dat zij niet helemaal tevreden is over wat zij inlevert.

Woorden die Marit omschrijven:
- Sociaal
- Leergierig
- Positief
- Harde werker
- Communicatief vaardig

Dit kan Marit voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Marit heeft in de Locatie raad gezeten. De Locatie raad, bestaande uit 2 ouders, 2 leerlingen en 4 docenten, komen eens per 5-6 weken bij elkaar om te vergaderen over het voorgenomen beleid van de school. Marit vertegenwoordigde de leerlingen. Ze constateerde dat de werkdruk onder scholieren hoog lag, en de tentamenweek erg stressvol was. In overleg met de school, heeft ze het voor elkaar gekregen om de tentamenweek op te delen in twee weken, zodat niet alle tentamens in dezelfde week vielen.