Universitaire student Bedrijfskunde op zoek naar een specialisatie stage

Ella

Ik heb Ella leren kennen als een initiatief nemende student met veel kennis!

Dit is Ella

Mag ik je voorstellen aan Ella (23)? Een student Bedrijfskunde aan de universiteit die op eigen initiatief op zoek is naar een stage vanaf december. Ella is vanaf december 3 dagen per week voor 3 maanden inzetbaar, waarbij haar doel is om te ondervinden waar haar interesse naar uitgaat en welke specialisatie zij zou willen doen. Ella is breed georiënteerd en zou zich daarom met projectmanagement, accountmanagement, finance en consulting bezig kunnen houden.

Na het behalen van haar havo diploma is Ella gestart met de Hogere Hotelschool, met als doel de opleiding af te ronden. De opleiding was toch een stuk praktischer dan zij dacht, waardoor zij na het eerst jaar wel haar P heeft gehaald, alleen toch heeft besloten niet door te gaan. Doordat zij haar P heeft gehaald mocht zij starten met een universitaire opleiding. Hierbij heeft zij de keuze gemaakt voor de WO opleiding Bedrijfskunde. Deze opleiding is vooral gefocust op management en je bent meer met mensen en theorie bezig. Dit trekt haar een stuk meer, net als dat je met deze opleiding verschillende kanten op kan.

Tijdens haar opleiding heeft Ella al verschillende ervaringen opgedaan, waaronder een stage bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis op de cardiologie afdeling. Tijdens haar stage doet zij onderzoek, met als doel een aanbeveling te schrijven over hoe de patiëntenreis binnen de afdeling zo efficiënt mogelijk ingericht kan worden. Over haar stage is onderaan de pagina meer te vinden.

Doordat Ella momenteel tijd over heeft voordat zij kan afstuderen en met haar specialisatie gaat beginnen, wil zij graag op eigen initiatief een stage lopen. Dit met als doel te achterhalen wat zij interessant vindt en welke richting zij haar specialisatie op zou willen doen. Tijdens deze stage kan zij ondersteuning bieden aan verschillende afdelingen.

Ella staat bekend als een sociaal type die erg betrokken is bij haar vrienden en familie. Zij is dan ook oprecht geïnteresseerd en vindt het leuk om samen te werken en dingen te doen. Ella kan wel vrij direct overkomen, maar dat komt vooral doordat zij oorspronkelijk uit Rotterdam komt. Al heeft zij zichzelf aardig aangepast, sinds zij voor haar opleiding naar Nijmegen is verhuist.

Woorden die Ella omschrijven:
- Initiatief nemend
- Doorzetter
- Positief/Optimistisch
- Mensenmens
- Nieuwsgierig

Dit kan Ella voor je doen

✔ Consulting
✔ Sales/Accountmanagement
✔ Finance
✔ 3 dagen per week meewerken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens de corona-crisis heeft Ella haar eigen bedrijf opgezet, Smikkeltoer. Met Smikkeltoer heeft zij wandelroutes uitgezet in omgeving Rotterdam. Tijdens het wandelen kwamen deelnemers langs verschillende lokale horeca waar zij een hapje of een drankje kregen. De combinatie van het wandelen in de natuur en het ondersteunen van lokale horeca sloeg enorm aan bij de gemeenschap van Rotterdam. Ella heeft hiermee geleerd de eerste stappen als ondernemer te zetten, onderhandelingen te voeren, haarzelf over het financiën te ontfermen en bovenal een goede communicatie te hebben en te behouden met klanten.

Tijdens haar stage op de cardiologie afdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft Ella zichzelf beziggehouden met de procesoptimalisatie van de patiëntenreis. Door zichzelf te focussen op de zorgsector in plaats van haar eigen vakgebied in commerciële bedrijfswereld, heeft zij veel geleerd van de zorgsector en haar manier van structuur, hiërarchie en proces. Daarnaast heeft Ella van dichtbij mogen zien dat behalve de verschillen die de zorgsector ten opzichte van de bedrijfswereld heeft, er ook veel overeenkomsten zijn.