Sociale Bestuurskunde student op zoek naar uitdagende bijbaan!

Nassim

Ibrahim kan aan de slag met verschillende HRM werkzaamheden binnen uw organisatie.

Dit is Nassim

Mag ik je voorstellen aan Ibrahim? Ibrahim is een erg sociale student Bestuurskunde, die graag binnen een organisatie met mensen werkt. Hij vindt het erg interessant om mensen te motiveren, te helpen en te organiseren. Ibrahim is op zoek naar een bijbaan waar hij deze werkzaamheden kan oppakken, en zich verder kan ontwikkelen.

Ibrahim heeft eerder de opleidingen Rechten en Bedrijfskunde gedaan, maar kwam er achter dat deze toch niet echt bij hem passen. Hierna is hij begonnen aan de opleiding Bestuurskunde waar hij helemaal op zijn plek is. Hij is dan ook op zoek naar een bijbaan die hier goed op aansluit. Hij is voor deze bijbaan 24 uur per week beschikbaar, en ziet de mogelijkheid om hier zijn vaste baan van te maken na zijn studie.

Een aantal woorden die Ibrahim omschrijven zijn sociaal, doorzetter, ambitieus, spontaan en een echt mensenmens.

Dit kan Nassim voor je doen

✔️ Recruitment
✔️ Klantenservice
✔️ Het beheren van arbeidsrelaties
✔️ Algemene HR werkzaamheden
✔️ HRM administratie

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

"Ibrahim heeft in zijn eerste jaar bestuurskunde een beleidsbeoordeling gemaakt van de huisvesting van Oekraïense vluchtelingen. Ibrahim moest hierbij de verschillende beleidsprocessen evalueren en uiteindelijk concluderen of de beleidsvoering succesvol is. Dit deed Ibrahim door verschillende beleidsdocumenten, artikelen en statistieken te onderzoeken. Ibrahim heeft een 7,5 gekregen voor dit project en heeft veel geleerd over de werkprocessen van verschillende lagen binnen de overheid.

Ibrahim heeft in zijn eerste jaar bestuurskunde een strategisch bedrijfsplan gemaakt voor het bedrijf Froot. Ibrahim had als taak de externe factoren die van invloed zijn op het bedrijf te bepalen en te onderzoeken hoeveel invloed deze factoren op het bedrijf hebben gehad. Dit deed Ibrahim door te observeren welke bedrijven of omstandigheden (zoals de coronamaatregelen) invloed hebben gehad op de omzet en andere aspecten van Froot. Ibrahim heeft een 7,0 gekregen voor dit project en heeft veel geleerd over de aspecten waar bedrijven rekening mee moeten houden, met name op het gebied van externe factoren."