Sociale Bedrijfskunde student op zoek naar leerzame bijbaan!

Jasper

Midas kan aan de slag met finance en marketing werkzaamheden binnen uw organisatie.

Dit is Jasper

Mag ik je voorstellen aan Midas? Midas is een erg sociale student Bedrijfskunde, en is erg ambitieus in het ontwikkelen van zijn marketing en finance vaardigheden. Al langere tijd zijn dit onderwerpen waar hij erg geïnteresseerd in is, en waar hij verder mee aan de slag wil. Midas is dan ook op zoek naar een bijbaan waar hij deze vaardigheden kan ontwikkelen en zich kan verdiepen in de materie.

Midas heeft tijdens zijn studie al ervaring kunnen opdoen in het vak finance, en vakken zoals economie en wiskunde hebben hem altijd al geboeid. Zo heeft hij al eerder een project mogen uitvoeren voor een organisatie, waar hij zijn kwaliteiten heeft kunnen ontwikkelen. Daarnaast vindt hij online marketing erg interessant, en is dit ook zeker iets waar hij voor open staat. Hij heeft al de enige ervaring met Photoshop, en zou ook hiermee graag aan de slag gaan.

Midas is op zoek naar een bijbaan waar hij zich kan focussen op marketing werkzaamheden en/of finance werkzaamheden. Hierin is hij flexibel beschikbaar, zo'n 12 uur per week. Hij is op zoek naar een organisatie waar deze werkzaamheden kunnen worden opgepakt, en hij aan de slag kan.

Een aantal woorden die Midas omschrijven zijn extravert, sociaal, gemotiveerd en creatief.

Dit kan Jasper voor je doen

✔️ Social media marketing
✔️ Ondersteuning in finance werkzaamheden
✔️ Budgettering
✔️ Photoshop
✔️ Financiële adviezen geven

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Midas is voor zijn studie een jaar lang bezig geweest met het schrijven van een strategisch bedrijfsplan. Dit heeft hij gedaan voor het smart lighting bedrijf Luminext. Dit plan bevatte zowel een interne als een externe analyse met daaropvolgend een advies.

Midas is ook kundig in Excel, hij heeft zijn cursus aan de EUR afgerond met een 8,4. Hij heeft veel interesse in Photoshop, en zou zijn vaardigheden hierin graag verder door ontwikkelen.