Internationale studente zoekt per september commerciële of financiële meewerkstage voor twintig weken.

Yevgeniya

Yevgeniya kan ondersteuning bieden aan het marketing team en verschillende afdelingen

Dit is Yevgeniya

Mag ik je voorstellen aan Yvgeniya, een internationale studente uit Kazachstan die drie jaar geleden naar Nerdeland is verhuisd. Yvgeniya studeert momenteel aan de Universiteit van Amsterdam Business and Administrations. Via een Foundation Program on Campus heeft ze eerst geleerd hoe het studeren in Nederland werkt, dit bevalt haar erg goed! Het is belangrijk dat haar stage volledig in het Engels zal zijn, wat zij vloeiend spreekt en schrijft. Tijdens haar stage moet ze vanaf september minimaal 10 en maximaal 20 weken stage lopen en kan ze 3/4 dagen meewerken

Yevgeniya heeft voor een studie in Nederland gekozen omdat zij goede verhalen over het opleidingsniveau heeft gehoord. Na haar eerste studie jaar vertelde ze dat ze dit ook zo ervaart en het leuk en uitdagend vindt! Het vak marketing en innovation management vindt ze het leukst, dit komt omdat ze geïnteresseerd is in technologische verbeteringen. Ook vindt ze het leuk om zich bezig te houden met data en IT gerelateerde werkzaamheden. Ze heeft dan ook al kennis met systemen als Excel, SPSS en Phyton.

In het tweede jaar van haar studie heeft ze groepsproject uitgevoerd waarbij ze een businessplan heeft gemaakt voor een van haar lessen. Hiervoor heeft ze eerst onderzoek gedaan voor een platform die meerdere diensten aanbied, speciaal voor freelancers en studenten die op zoek zijn naar werk. Yevgeniya heeft voor dit project het online design gecreëerd van het platform en een ontwikkelingsplan opgesteld, waarbij ze lange termijn doelstellingen van het bedrijf heeft opgesteld. Ook heeft Yevgeniya voor een project een kwalitatief onderzoek uitgevoerd, voor een grote supermarkt. Op een semi gestructureerde manier heeft ze achterhaald wat factoren als beoordelings- en feedbacksystemen voor invloed hebben op de arbeidstevredenheid van medewerkers. Al met al een succes dat ze met een met een mooie 8,6 heeft behaald!

Het zal de eerste keer zijn dat Yevgeniya in Nederland zal gaan meewerken. Ze verwacht dat dit overigens geen probleem zal zijn, omdat ze eerlijk en direct is. Ze kan het dan ook goed vinden met Nederlandse vrienden en mede studenten. Zij zou het ook leuk vinden als haar stagebedrijf niet te groot is, of zich bezig houdt met het verbeteren van de levens van mensen. De werkzaamheden waarmee Yevgeniya een organisatie kan helpen zijn het gericht op marketing, sales, productontwikkeling, e-commerce of het creëren van content voor social media. Woorden die Yevgeniya beschrijven zijn:
- Verantwoordelijk
- Georganiseerd
- Vriendelijk
- Communicatief
- Hard werkend

Dit kan Yevgeniya voor je doen

- Marketing en sales
- Productontwikkeling
- E-commerce
- social media marketing
- Innovation managemen