Enthousiaste master studente op zoek naar een bijbaan van ongeveer 12 tot 16u per week

Sofie

Sofie wilt graag van waarde zijn en een studiegerelateerde bijbaan doen!

Dit is Sofie

Ik wil je graag voorstellen aan Sofie. Sofie is een enthousiaste studente en heeft vorig jaar de studie International Business Administration aan de Vrije Universiteit van Amsterdam afgerond. Afgelopen september is ze gestart aan de master marketing, wederom op de VU in Amsterdam. Op dit moment is Sofie druk op zoek naar een uitdagende en passende bijbaan voor 12 a 16 uur per week.

Sofie is een vrolijke studente die in haar vrije tijd graag op het hockeyveld te vinden was. Ze heeft altijd met veel plezier gehockeyd maar vanwege een blessure was ze helaas genoodzaakt om ermee te stoppen. Mede daardoor, gaat Sofie op dit moment wekelijks naar de sportschool. Naast haar sportiviteit vindt Sofie het ook erg leuk om creatief bezig te zijn. Ze vindt het leuk om te schilderen en foto's te maken. De creativiteit die Sofie in zich heeft wil zij ook graag kwijt in haar studie en haar toekomstige bijbaan.

Na het behalen van haar middelbare school diploma heeft Sofie ervoor gekozen om te beginnen aan de studie International Business Administration. De keuze voor haar studie was snel gemaakt. Ze heeft nog getwijfeld tussen de studie Bedrijfskunde, maar vond die studie iets te breed georiënteerd. Tijdens haar huidige studie zit ze erg goed op haar plek en hier is ook haar interesse in marketing gestart. Ze koos daardoor voor een specialisatie marketing, heeft in het laatste jaar van haar bachelor ook een scriptie onderzoek over marketing geschreven en is zoals eerder gezegd nu bezig met een master marketing aan de VU.

Het afgelopen half jaar is Sofie als uitwisseling student een half jaar vertrokken naar Antwerpen. Tijdens haar uitwisseling heeft Sofie veel geleerd. Ze heeft verschillende vakken gevolgd zoals: HRM, Online Marketing en Academic skills. Naast de theoretische kennis heeft ze ook geleerd om zelfstandig te zijn. Ze moest alles zelf regelen en zat met studenten in de klas van over de hele wereld. Sofie kijkt terug op een leuke en leerzame periode!

Op dit moment heeft Sofie een bijbaan op de VU waarbij zij studenten begeleid bij het vak Cross Cultural Marketing bij het maken van een marketing plan. Tijdens haar huidige bijbaan kan Sofie haar theoretische kennis goed toepassen. Echter is Sofie voor nu opzoek naar een bijbaan waarbij ze haar theoretische kennis in de praktijk kan brengen. Ze wil graag ervaring opdoen op het gebied van Online Marketing en haar kennis verbreden in de praktijk zodat ze vanaf september (na het afronden van de master) als een echte professional het werkveld in kan gaan.

Kan Sofie bij jullie aan de slag om van toegevoegde waarde te zijn?

Woorden die Sofie omschrijven:
✔ Zelfstandig
✔ Harde werker en gedisciplineerd
✔ Creatief
✔ Ambitieus
✔ Gestructureerd

Naast dat Sofie een creatieve en gestructureerde studente is geeft ze wel eerlijk aan dat zij ook perfectionistisch kan zijn. Dit kan voor haar af en toe een punt zijn waarbij zij alles heel graag goed wil doen. Het zou Sofie helpen om met haar werkgever af en toe haar werk door te nemen en feedback te geven. Daarnaast is Sofie niet bang om dit zelf aan te pakken.

Dit kan Sofie voor je doen

- Marketing en/ of communicatie gerelateerde werkzaamheden
- Content bedenken, creëren en verwerken
- Brainstormen over nieuwe strategieën
- Goed zelfstandig maar ook in teamverband

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Op dit moment is Sofie bezig met haar scriptie over hoe online reviews het boeken van een hotel verblijf in Europe beïnvloed. Ook volgt Sofie nu voor haar studie International Business Administration het vak Digital Marketing and Metrics. Daarnaast assisteert ze op dit moment op de Vrije Universiteit te Amsterdam bij het geven van werkgroepen van het vak Cross Cultural Marketing (eerste jaars vak), waarbij ze leerlingen helpt bij het maken van een marketing plan en zowel de presentatie als het plan moet beoordelen.

Tijdens haar uitwisseling in Antwerpen moest Sofie een individuele paper schrijven voor het vak Marketing Communications over een zelf gekozen onderwerp, Social media Advertising, waarvoor ze een 9/10 haalde.

Afgelopen maanden heeft Sofie een bijbaan als marketeer bij Cabbit en Sales Eleven gehad. Beide zijn startups en daardoor kreeg ze veel verantwoordelijkheden en heeft ze ook veel geleerd. Het doel van Soifie was het werven van klanten en gebruikers door actief gebruik te maken van online marketing tools. Dit heeft ze o.a. gedaan door het posten van social media content, het runnen van social media ads op Facebook + Instagram, optimaliseren van de website en het benaderen van externe adverteerders. Verder heeft ze klanten gebeld om hun ervaringen met de organisatie aan te horen om met die feedback nieuwe strategieën uit te zetten. Daarnaast heeft ze wat onderzoeken gedaan naar de concurrentie en alle statistieken in een maandrapport gezet om zo de voortgang te kunnen meten.