Wilfred (24) is een hbo student bedrijfskunde en per februari 2022 op zoek naar een afstudeerstage voor de periode van 20 weken!

Wilfred

Wilfred kan zich bezig houden met het in kaart brengen en optimaliseren van verschillende processen binnen de organisatie.

Dit is Wilfred

Graag stel ik je voor aan Wilfred!

Na de havo is hij gelijk begonnen aan de hbo studie commerciële economie. Dit bleek echter niet goed bij zijn wensen aan te sluiten en hij besloot te stoppen. Ook was hij nog vrij jong dus wist hij niet precies welke kant hij op wilde. Na een aantal jaar gewerkt te hebben besloot hij de hbo studie business management te gaan doen. Hij koos deze studie omdat het met name een goede verhouding was tussen de theorie en de praktijk. In het eerste jaar wist hij ook gelijk zijn propedeuse te behalen. Uiteindelijk was deze opleiding opgeheven en ging het verder onder de studie bedrijfskunde.

Wilfred vond met name de projectmanagement kant en het financiële gedeelte van zijn studie interessant. Hij is graag bezig om verschillende problemen gestructureerd en procesmatig te onderzoeken.

Hij heeft tijdens zijn opleiding met medestudenten een onderzoeksstage afgerond. Hierbij hebben ze het logistieke proces van een organisatie geoptimaliseerd. Nadat ze begonnen zijn met de huidige situatie in kaart brengen, hebben ze uiteindelijk een adviesrapport afgeleverd met aanbevelingen. Wilfred gaf aan dat hij voornamelijk als rol "de helikopterview" had tijdens dit project.

De volgende vijf woorden omschrijven Wilfred:

- Proactief
- Ondernemend
- Gestructureerd
- Sociaal
- Analytisch

Per februari is hij op zoek naar een meewerkstage voor de periode van vijf maanden. Vanuit zijn opleiding is hij drie dagen per week beschikbaar. Wilfred is redelijk flexibel dus kan zo nu en dan een extra dag meedraaien binnen de organisatie. Ook staat hij ervoor open om na de stageperiode aan te blijven.

Naast zijn studie is hij zeer actief bij de roeivereniging. Hij traint hier 7 dagen per week.

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Wilfred heeft in zijn tweede studiejaar een bijdrage geleverd aan de optimalisatie en automatisering van het logistieke proces bij groothandel Van Walraven. In een halfjaarlijkse stage waren de voornaamste verantwoordelijkheden het analyseren en rapporteren van processen. Met een implementatieplan is een nieuw scansysteem geïntegreerd waarmee logistieke werkzaamheden zijn geoptimaliseerd.

Wilfred heeft in zijn derde jaar Bedrijfskunde een adviesrapport geschreven voor Stylepoint B.V. Het verhogen van de arbeidsproductiviteit door logistieke procesoptimalisatie stond hierin centraal. Stylepoint B.V. had te maken met exponentiële groei waardoor verschillende knelpunten waren ontstaan in de processen. Het adviesrapport heeft Stylepoint geholpen bij het verbeteren van de logistieke organisatie. Het rapport is beoordeeld met een 8,5.