Studente Ondernemerschap en Retailmanagement op zoek naar een marketing meewerkstage

Anissa

Anissa kan zich bezig houden met creëren van content het schrijven van teksten en binnen het marketingteam meewerken

Dit is Anissa

Mag ik je voorstellen aan Anissa? Een studente Ondernemerschap en Retailmanagement die op zoek is naar een meewerkstage van 15 weken. Voor haar opleiding is Anissa op zoek naar een bedrijf waar zij 36 uur per week kan meewerken en daarnaast een onderzoek uit kan voeren. Tijdens deze stage wil Anissa zich vooral bezig houden met het creëren van content, het schrijven van teksten en daarnaast ondersteuning bieden op marketing gebied.

Na het behalen van haar havo diploma is Anissa direct doorgegaan met de opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement. De reden dat zij voor deze opleiding heeft gekozen, heeft te maken met haar doel om een eigen boetiek of beautysalon te openen. Deze opleiding is erg breed en zorgt ervoor dat zij les krijgt in verschillende onderdelen die zij vervolgens weer mee kan nemen bij het opzetten van een eigen bedrijf.

Tijdens haar opleiding heeft Anissa zich al bezig gehouden met verschillende projecten, waaronder de APE bootcamp. Een bootcamp in München, waar zij met studenten van over de hele wereld heeft samengewerkt om onderzoek te doen naar het verkeer in München. Over dit project is onderaan de pagina meer te vinden.

Anissa staat bekend als een behulpzaam en zorgzaam type, die altijd voor haar vrienden en familie klaar staat. Daarbij geeft Anissa wel aan soms wat koppig te zijn en erg perfectionistisch, maar dat zorgt er wel voor dat alles wat zij oplevert van hoge kwaliteit is. Woorden die Anissa omschrijven:
- Begripvol
- Professioneel
- Perfectionistisch
- Creatief
- Behulpzaam

Dit kan Anissa voor je doen

✔ Content creëren
✔ Teksten schrijven
✔ Onderzoek uitvoeren
✔ 36 uur per week meewerken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Anissa heeft tijdens haar studie deelgenomen aan het APE (Academic Program for Entrepreneurship) bootcamp in München. Dit was een vrijkeuze deel omdat de school contacten had met de organisatoren van het project, en geen verplicht onderdeel van de studie en moest het verblijf zelf geregeld worden. Om hier aan deel te nemen is ze zelfstandig naar München gegaan voor een week.

Tijdens het project heeft Anissa samen met een student uit Canada en twee Duitse studenten onderzoek gedaan naar het verkeer in München om tot een niet bestaand hulpmiddel te komen voor “The Future of Mobility”. De projectgroep heeft voor het onderzoek meerdere mensen op straat geïnterviewd in een paar dagen tijd. Hieruit konden zij de conclusie trekken dat fietser voor chaos zorgen in het verkeer, en dat het verkeer zelf ook voor onveilige situaties kan zorgen voor fietsers zelf. Hiervoor heeft de groep een prototype gemaakt van speciale handvaten voor op de fiets die ook functioneren als richtingaanwijzers. Na de uitgebreide onderzoeken en presentaties is de groep als eerste plaats geëindigd.