Studente Bedrijfskunde per september op zoek naar een afstudeerstage

Charlotte

Naast het schrijven van haar scriptie kan Charlotte ondersteuning bieden op HRM gebied

Dit is Charlotte

Mag ik je voorstellen aan Charlotte (23)? Een studente bedrijfskunde die per september op zoek is naar een afstudeerstage. Tijdens haar afstudeerstage van 20 weken, is Charlotte 2 tot 3 dagen per week beschikbaar om mee te werken en gaat zij de overige dagen aan haar scriptie besteden. Dit kan in overleg worden afgestemd. Haar afstudeerstage wil Charlotte graag binnen een HRM team lopen, waar zij ook een scriptie kan gaan schrijven.

Vanaf de havo wist Charlotte niet precies wat zij wilde studeren, aangezien zij nog weinig kennis had van wat verschillende opleidingen nou precies inhielden. Hierdoor is Chalrotte bij de brede opleiding Bedrijfskunde uitgekomen, waarbij zij tijdens haar studie kan kijken waar haar interesses naar uitgaan. Hieruit is uiteindelijk haar voorkeur voor HRM naar voren is gekomen. Het lijkt Charlotte dan ook leuk om binnen een desbetreffende afdeling haar afstudeerstage te lopen. Naast de werkzaamheden die zij zal gaan uitvoeren, zal zij haar scriptie schrijven in de richting van informatiemanagement, procesmanagement of organisatiekunde. Hierover wil zij graag nog met het bedrijf in gesprek.

Tijdens haar opleiding heeft Charlotte aardig wat ervaring opgedaan met het schrijven van adviesrapporten. Zij heeft bijvoorbeeld stage gelopen bij een kleding webshop, waar zij onderzoek heeft gedaan naar hoe de processen binnen het bedrijf geoptimaliseerd kunnen worden. Daarnaast heeft zij voor een service apotheek onderzoek gedaan naar hoe zij de inkoopprocessen beter op elkaar af kunnen stemmen, zodat de aanvoer van medicijnen en andere producten vloeiender verloopt. Het adviesrapport dat zij heeft geschreven is daadwerkelijk geïmplementeerd door verschillende apotheken. Over haar projecten is onderaan de pagina meer te vinden.

Charlotte staat zelf bekend als iemand die zelfstandig aan de slag kan gaan en weinig hulp van anderen nodig heeft. Daarnaast is zij een zorgzaam persoon, die in tegenstelling tot haar ouders stressbestendig is. Tijdens haar stage wil zij graag extra ervaring opdoen, om te zien hoe andere bedrijven processen inzetten en daar ook onderzoek naar doen. Woorden die Charlotte omschrijven:
- Secuur
- Gemotiveerd
- Stressbestendig
- Zelfstandig
- Communicatief

Dit kan Charlotte voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Charlotte heeft 20 weken lang stage gelopen bij Baskets en Freshcotton, dit is een (online) kledingwinkel. Hier heeft ze een combinatie van twee stages gedaan, namelijk logistiek en klantenservice. Hierin was het belangrijk contact te onderhouden met de verschillende leveranciers en de beste service te leveren aan de klanten van het bedrijf.

Charlotte heeft de afgelopen 6 maanden een onderzoek gedaan voor Service Apotheek Nederland samen met twee studiegenoten. Op basis van dit onderzoek is er een adviesrapport geschreven. Het was voor Service Apotheek belangrijk inzicht te krijgen in de verschillende processen van de apotheken zodat zij een systeem konden gaan implementeren. Voor deze implementatie is een adviesrapport geschreven.