Studente Bedrijfskunde per direct op zoek naar een uitdagende meewerkstage!

Zuzanna

Dit is Zuzanna

Mag ik je voorstellen aan Zuzanna (22)? Zuzanna studeert Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam en ze is per direct op zoek naar een uitdagende meewerkstage voor een periode van 20 weken, 4 dagen per week. Zij zal tijdens het meewerken binnen het bedrijf ook een bedrijfskundig vraagstuk moeten onderzoeken.
Door haar vele interesses was de keuze voor Bedrijfskunde snel gemaakt. De brede studie biedt alles waarin Zuzanna geïnteresseerd is. Maar het vak dat Zuzanna toch het leukst vindt is rechten.
Zuzanna heeft meerdere projecten in teamverband afgerond. Zo heeft zij voor een fictief koffie bedrijf genaamd Van der Zande een reorganisatie moeten overzien.

Een project waar Zuzanna heel trots op is en ook wel een uitdaging was, was het heropstarten van haar studentenvereniging SCALA, zij is hier de penningmeester van, overziet de financiën, maar onderhoudt ook de social media pagina’s. Een uitdaging gaat Zuzanna zeker niet uit de weg, zo heeft zij binnen een week alle merchandise voor haar studentenvereniging geregeld, dit was namelijk voor een festival om zo de studentenvereniging te promoten. Zij heeft dit voor elkaar gekregen in zo een korte tijd door met meerdere bedrijven die zulke producten verkopen in gesprek te gaan en ervoor gezorgd dat alles tijdig werd geleverd. Naast het heropstarten van de studentenvereniging en het volgen van haar studie heeft Zuzanna niet stil gezeten. Zo heeft zij meerdere werkervaringen opgedaan, zo was haar meest recente bijbaan verkoper bij een groenteboer op de markt. Praten met klanten en producten verkopen is voor Zuzanna zeker geen probleem! Meer informatie over de projecten van Zuzanna is onderaan de pagina te vinden.
Zuzanna geeft wel aan dat zij soms te perfectionistisch is waardoor zij ook vaak niet kan delegeren omdat ze graag al het werk zelf wilt doen. Dit is iets waar zij zeker aan werkt, ze probeert meer werk te delegeren. Woorden die Zuzanna omschrijven:
- Sociaal
- Zorgzaam
- Oplossend gericht
- Leidinggevend
- Open minded

Dit kan Zuzanna voor je doen

✔ Tot 4 dagen per week meewerken
✔ Sales gerelateerde werkzaamheden uitvoeren
✔ Desbetreffende afdeling ondersteunen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Zuzanna studeert bedrijfskunde en net als alle andere opleidingen heeft ook haar opleiding een studievereniging. Vanaf begin 2022 is zij in de rol van de secretaris-penningmeester gestapt en samen met haar medestudent is zij de studievereniging SCALA aan het heropstarten. Deze uitdaging geeft haar nieuwe inzichten en praktijkervaring. Een recent project was het ontwerpen en uitvoeren van merchandise, folders en andere informatiebronnen voor het introfestival binnen beperkte tijd. Daarnaast verricht ze een groot deel van bestuurstaken.

Een recent schoolproject waar Zuzanna erg trots op is, is het project van een fictief koffie bedrijf Van der Zande voor het vak organisatiekunde en accounting. Het project was een volledige reorganisatie van het fictieve familiebedrijf. Zuzanna heeft vervolgens het project moeten presenteren met haar medestudent tijdens het mondeling. Zij heeft het project mogen afronden met een 10.