Studente Bedrijfskunde op zoek naar een studie gerelateerde bijbaan

Neslihan

Neslihan kan 16 uur per week meewerken en verschillende taken op zich nemen

Dit is Neslihan

Mag ik je voorstellen aan Neslihan? Een studente Bedrijfskunde die op zoek is naar een studie gerelateerde bijbaan voor 16 uur in de week. Naast haar studie zoekt Neslihan een bijbaan waar zij veel kan leren en die ook aansluit bij haar opleiding. Zij zou met marketing aan de slag kunnen gaan, maar vindt HR, finance en administratief werk ook interessant. Doordat haar opleiding erg breed is kan zij op veel vlakken ondersteuning bieden.

Vanaf de havo is Neslihan gestart met de opleiding HRM, maar zij kwam er achter dat haar interesses toch breder zijn. Hierdoor heeft zij de keuze gemaakt om verder te gaan met de opleiding Bedrijfskunde. Deze opleiding is een stuk breder, waardoor zij er beter achter kan komen waar haar interesses daadwerkelijk liggen. Binnen haar opleiding merkt zij wel dat haar interesses meer uitgaan naar marketing, HR en finance. Dat is dan ook de reden dat zij een bijbaan in die richting zoekt, zodat zij haar opgedane kennis vanuit haar opleiding daadwerkelijk in de praktijk kan gaan toepassen.

Tijdens haar opleiding heeft Neslihan al verschillende projecten uitgevoerd, waaronder een project voor de zorgsector. Hierbij moesten zijn gaan achterhalen wat voor invloed corona op de medewerkers heeft gehad. Zij gingen bij dit onderzoek de motivatie van de zorgwerkers onderzoeken na corona, om vervolgens te kunnen achterhalen hoe de motivatie verhoogd kan worden. Daarnaast heeft zij een ondernemersplan geschreven voor een eigen onderneming.

Momenteel werkt Neslihan nog bij een accountantskantoor als office medewerker en receptioniste, maar zij wil echt op zoek gaan naar een bijbaan die bij haar opleiding aansluit. Zelf staat Neslihan bekend als een eerlijk persoon die een gezellige toevoeging is binnen de groep. Zij staat dan ook altijd paraat, wanneer iemand hulp nodig heeft. Wel merkt zij dat zij graag de controle heeft, bij bijvoorbeeld de planning en vindt zij het daarom lastig dingen los te laten. Woorden die Neslihan omschrijven:

- Gecontroleerd
- Doorzetter
- Sociaal
- Leergierig
- Gezellig

Dit kan Neslihan voor je doen

✔ 16 uur in de week meewerken
✔ Binnen verschillende teams ondersteuning bieden
✔ Marketing gerelateerde werkzaamheden
✔ Finance
✔ Administratie