Studente Bedrijfskunde op zoek naar een HRM afstudeerstage vanaf Februari

Ahlam

Ahlam kan verschillen HR gerelateerde werkzaamheden op zich nemen, waaronder instroom, doorstroom en uitstroom!

Dit is Ahlam

Mag ik je voorstellen aan Ahlam? Studente Bedrijfskunde die voor haar opleiding op zoek is naar een HR gerelateerde afstudeerstage. Vanaf februari is Ahlam 20 weken lang, voor 2 dagen per week beschikbaar om mee te werken. De overige dagen zal zij aan haar onderzoek 'scriptie' besteden. De werkzaamheden waar Ahlam haar interesses vooral naar uitgaan zijn instroom, doorstroom en uitstroom. Daarnaast wil zij graag onderzoek doen naar de HR processen binnen de organisatie, om die in kaart te brengen en vervolgens te verbeteren. Over het daadwerkelijke onderzoek wil zij graag met het bedrijf in gesprek.

Na het behalen van haar havo diploma heeft Ahlam eerst Accountancy gestudeerd, omdat zij goed met cijfers is. Zij kwam er alleen snel achter dat deze opleiding niet bij haar past, waardoor zij een bredere opleiding heeft gezocht namelijk Bedrijfskunde. Bedrijfskunde pas goed bij haar, omdat zij over verschillende werkzaamheden leert, zoals marketing, procesoptimalisatie en HR en zij zo kan achterhalen waar haar interesse naar uitgaat. Waaruit haar voorkeur voor HR naar voren is gekomen.

Omdat Ahlam erg gestructureerd is, zocht zij een creatieve minor. Hierdoor heeft zij voor de minor Creativiteit en Innovatie gekozen, waar zij werd gestimuleerd om out of the box te denken en met creatieve ideeën te komen. Voor haar opleiding heeft Ahlam ook al een eerdere HR stage uitgevoerd. Tijdens deze stage was zij verantwoordelijk voor het verzorgen van trainingen, het maken van afspraken met andere bedrijven en HR werkzaamheden, als het opstellen van contracten en houden van sollicitaties. Over deze ervaringen staat onderaan de pagina meer omschreven.

Zelf staat Ahlam bekend als een behulpzaam type, die graag met mensen werkt. Doordat zij vrienden en collega's vaak helpt, heeft zij wel minder tijd voor haarzelf. Hier wil zij aan gaan werken door haar eigen werkzaamheden prioriteit te geven en vervolgens anderen te helpen.

Woorden die Ahlam omschrijven:
- Resultaatgericht
- Oplossingsgericht
- Empathisch
- Behulpzaam
- Gestructureerd

Dit kan Ahlam voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Ahlam heeft een onderzoek geschreven over een duurzaamheid vraagstuk voor het restaurant Op Sypesteyn in Hilversum. Eigenaar kampte met enorme verlies door te weinig reserveringen in deze crisistijd. Ahlam heeft een uitgebreid onderzoek geschreven over mogelijke interventies en advies. Wat het bedrijf vervolgens toe heeft gepast.

Daarnaast heeft Ahlam bij de organisatie Studiepoort een mooie onderzoek uit kunnen voeren, die betrekking had op het onboarding proces. Het was namelijk zo dat de instroom wel goed ging, maar de uitstroom te groot was binnen en korte termijn. Mensen namen te snel ontslag. Hier heeft Ahlam ook weer een mooi onderzoek over kunnen schrijven met de conclusie van het gehele onderzoek en het advies.