Student HBO technische bedrijfskunde per direct opzoek naar een afstudeerstage

Jarno

Jarno kan voor jullie op strategisch niveau een waardevol onderzoek uitvoeren en daarnaast wat werkzaamheden verrichten

Dit is Jarno

Dit is het profiel van Jarno uit Uitgeest. Jarno is op zoek naar een afstudeerstage vanuit zijn HBO opleiding technische bedrijfskunde waar hij een strategisch onderzoek kan doen. Hier zal hij het grootste deel van de week aan besteden, maar hij is bereidt om ook 2 dagen per week mee te werken. Het onderzoek en de werkzaamheden kunnen breed worden ingestoken, denk hierbij aan technisch, commercieel, marketing, logistiek, productie en finance. Dat het zo breed ingestoken kan worden komt door de breed georiënteerde opleiding die Jarno volgt.

Dat de opleiding zo breed ingestoken wordt is direct ook de reden dat Jarno voor deze HBO opleiding koos en tot op de dag vandaag is Jarno nog steeds best breed georiënteerd. Het optimaliseren en verbeteren van processen door het uitvoeren van een waardevol onderzoek én de implementatie ervan spreekt Jarno het meeste aan. Dit zou hij dan ook graag tijdens zijn afstudeerstage willen doen. De werkzaamheden die hij daarnaast oppakt is afhankelijk van jullie wensen en het onderwerp van het onderzoek.

Jarno omschrijft zichzelf als een gedreven en goed gemotiveerde student. Verder kan hij goed zelfstandig werken en is hij in eerste instantie misschien wat introverter. Echter, uiteindelijk vind hij zijn plekje in het team en kan hij echt een steentje bijdragen door zijn gestructureerde werkwijze!

Relevante ervaringen van eerdere stages die Jarno gelopen heeft vind je onderaan dit profiel. Benieuwd naar andere relevante ervaringen en het CV van Jarno of in een kennismaking met hem? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Jarno voor je doen

- Relevant en strategisch vraagstuk oplossen
- 2 dagen per week meewerken met werkzaamheden die gerelateerd zijn aan het onderzoek
- Aanblijven na zijn afstudeerstage
- Ondersteuning bieden op diverse afdelingen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens een eerdere stage heeft Jarno onderzoek gedaan naar de verrichtingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als uitgangspunt voor dit onderzoek werd er gekeken naar de 3 pijlers waar het bedrijf voor staat, namelijk people, planet en profit. Door middel van verschillende interviews af te nemen bij medewerkers van het bedrijf, is er een nulmeting is gehouden. Op basis van deze interviews is er uiteindelijk een onderbouwd advies gegeven. Waardoor het bedrijf in de toekomst kan aantonen, dat ze maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Tijdens deze stage heeft Jarno onderzoek gedaan naar de transportroutes richting de infra projecten van het bedrijf in Amsterdam-Centrum. Dit houdt in dat er een kostenefficiëntie-analyse is gedaan. Met de afweging om het transport per vrachtwagen of per schuit uit te besteden. Op basis van het onderzoek is er een onderbouwd advies gegeven zodat het bedrijf in de toekomst zo kostenefficiënt mogelijk hun transport kan inrichten.