Student Business studies op zoek naar een uitdagende marketing gerelateerd meewerkstage!

Chris

Het marketingteam ondersteunen en administratieve werkzaamheden uitvoeren

Dit is Chris

Mag ik je voorstellen aan Chris? Een student Business studies die op zoek is naar een marketing-gerelateerde meewerkstage vanaf september. Vanaf september zal Chris 20 weken lang, 5 dagen per week mee gaan werken binnen het marketing team. Tijdens zijn studie wil Chris de verkregen kennis vanuit zijn studie daadwerkelijk toe gaan passen in de praktijk.

Vanaf de havo heeft Chris de keuze gemaakt om de opleiding Business studies te gaan studeren in Amsterdam. De keuze voor Business studies komt vooral uit zijn interesse voor ondernemen. In het tweede jaar heeft Chris dan ook gekozen voor de afstudeerrichting ondernemerschap gekozen. Binnen deze richting wordt de focus gelegd op hoe een student zelf een bedrijf op kan zetten en wat hiervoor nodig is. Chris heeft dit zelf geprobeerd aan de hand van een e-commerce webshop, maar is daar uiteindelijk mee gestopt. Naast het ondernemen vindt Chris de financiële wereld erg interessant, waar hij graag meer over zou willen leren.

Tijdens zijn opleiding heeft Chris zich bezig gehouden met verschillende projecten en opdrachten, waaronder het schrijven van een export beleidsplan. Hierbij heeft hij in groepsvorm een volledig plan geschreven, hoe een bedrijf op de beste manier producten naar het buitenland kan exporteren. Daarnaast heeft hij een consultancy opdracht uitgewerkt, waarbij hij moest onderzoeken hoe een bedrijf beter met de SDG doelen bezig kan zijn. Over zijn werkzaamheden en projecten is onderaan de pagina meer te vinden.

Chris staat bekend als een student die goed kan samenwerken en overal vol voor gaat. Daarnaast is hij communicatief vaardig in het Nederlands, maar zou hij graag zijn Engelse schrift willen verbeteren. Woorden die Chris omschrijven:

- Leergierig
- Discipline
- Motivatie
- Doelgericht
- Teamspeler

Dit kan Chris voor je doen

✔ Marketing-gerelateerde werkzaamheden
✔ Administratieve werkzaamheden
✔ Organiseren/aansturen
✔ 5 dagen per week meewerken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Momenteel is Chris bezig met een consultancy opdracht voor het bedrijf 'Kuipers & Claassen'. Hierin heeft hij als rol een plan te bedenken om 'Sustainable development goal 11' te verbeteren. Deze SDG is 'duurzame steden en gemeenschappen'.

Momenteel heeft Chris 2 bijbanen, allround magazijnmedewerker en pizzabezorger. Deze banen doet hij al meer dan twee jaar. Als allround medewerker is Chris bezig met allerlei taken in een magazijn, vaak is dit orderpicken. Soms moet hij ook mensen aansturen bij het overstapelen van pallets.
Als pizzabezorger brengt Chris pizza's rond in het Gooi. Daarnaast staat hij ook af en toe bij de oven en stuurt vanaf hier de pizzabezorgers naar al de adressen.