Student Business Studies op zoek naar een marketing gerelateerde meewerkstage

Ommid

Ommid kan ondersteuning bieden aan het marketing team en andere werkzaamheden oppakken

Dit is Ommid

Mag ik je voorstellen aan Ommid? Een student Business Studies, die op zoek is naar een marketing gerelateerde meewerkstage. Per september gaat Ommid starten met een meewerkstage van 20 weken, waarbij hij 4 dagen per week gaat meewerken en daarnaast een onderzoek gaat uitvoeren. Ommid is breed georiënteerd en wil daarom graag met de verschillende facetten van marketing aan de slag gaan, maar zou ook zeker sales werkzaamheden op zich kunnen nemen.

Nadat Ommid de havo heeft afgerond, is hij direct doorgestroomd naar zijn huidige opleiding Business Studies in Alkmaar. Wat hem vooral aanspreekt is de breedte van de opleiding en dat hij in het tweede jaar een verdieping heeft kunnen kiezen, waar Ommid voor de richting ondernemen is gegaan. De reden hiervoor is dat Ommid na zijn studie graag een eigen onderneming wil gaan starten en deze richting daar perfect op aansluit. Tijdens zijn opleiding heeft Ommid al een eigen webshop opgezet, maar daar is hij mee gestopt om zich meer op zijn opleiding te kunnen focussen.

Tijdens zijn opleiding heeft Ommid al aardig wat ervaring opgedaan op het gebied van marktonderzoek. Hij heeft een onderzoek uitgevoerd voor een fitnessbedrijf, die zichzelf wilde ombouwen tot een sport-bso. Het advies dat hij uiteindelijk heeft gegeven samen met zijn projectgroep, heeft vervolgens ook invloed gehad op hoe het bedrijf zelf tegen de verandering aankijkt. Naast zijn opleiding heeft Ommid een bijbaan, waarbij hij zichzelf verhuurt als freelancer aan verschillende bedrijven.

Ommid staat bekend als iemand die goed luistert en zijn vrienden en familie ten alle tijden ten hulp schiet. Hij is dan ook iemand die oplossingsgericht denkt en daarom goed functioneert in projectgroepen. Tijdens zijn stage wil Ommid graag veel werkervaring opdoen en erachter komen hoe het er in het werkveld aan toe gaat. Woorden die Ommid omschrijven:

- Sociaal
- Bedachtzaam
- Vriendelijk
- Doorzetter
- Flexibel

Dit kan Ommid voor je doen

✔ 4 dagen meewerken
✔ Marketing gerelateerde werkzaamheden uitvoeren
✔ Onderzoek uitvoeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben