Student Bedrijfskunde op zoek naar een meewerkstage online marketing

Marc

Marc kan tijdens zijn meewerkstage het marketing team ondersteunen op verschillende vlakken

Dit is Marc

Maak kennis met Marc, die vanaf september beschikbaar is voor een uitdagende meewerkstage van 20 weken. Tijdens zijn stage is Marc 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken en gaat hij daarnaast 1 dag besteden aan zijn onderzoek naar operations management. Tijdens zijn stage wil Marc zijn opgedane kennis op het gebied van online marketing, graag in de praktijk gaan toepassen en een volwaardige werknemer binnen het bedrijf te worden.

Na het behalen van zijn havo diploma wist Marc nog niet welke kant hij op wilde, waardoor hij op zoek is gegaan naar een brede studie waarbij hij zijn interesses kan gaan ontdekken. Hierdoor is hij uitgekomen bij Bedrijfskunde, een studie waarmee hij verschillende kanten op kan. Tijdens zijn opleiding is Marc erachter gekomen dat zijn interesses daadwerkelijk bij marketing liggen. Het leukste gedeelte van zijn opleiding vindt Marc dan ook het analyseren van bedrijven, om te achterhalen hoe een product het beste in de markt kan worden geïntroduceerd, aan de hand van verschillende marketinguitingen en alles wat daarbij komt kijken.

Tijdens zijn opleiding heeft Marc verschillende projecten uitgevoerd, waaronder het analyseren van bedrijven. Bij een van zijn opdrachten heeft hij een bedrijfsanalyse gemaakt, hoe een bedrijf haar product het beste naar het buitenland kan distribueren. Bij deze opdracht moest hij in groepsverband onderzoeken welke markt hier het meest geschikt voor is en vervolgens onderzoeken welke regelgeving daar geldt. Aan de hand van een economische analyse hebben zij een adviesplan geschreven, waarin zij een overwogen advies geven welke markt zij het beste kunnen betreden.

Bij zijn vrienden en familie staat Marc bekend als een sociale jongen die weet wat hij wil doen en vol voor zijn doel gaat. Hij weet daardoor ook dat zijn interesses bij online marketing liggen en wil zijn opgedane kennis nu echt toe gaan passen binnen het werkveld. Daarnaast kijkt hij er naar uit, om binnen het werkveld aan de slag te gaan en zijn eigen skills te gaan verbeteren. Woorden die Marc omschrijven:

- Energiek
- Sportief
- Ambitieus
- Doorzetter
- Sociaal

Dit kan Marc voor je doen

;