Student Bedrijfskunde op zoek naar een meewerkstage in de marketing en communicatie

Stan

Ondersteuning bieden binnen het marketing team en zich daarnaast bezig houden met procesoptimalisatie

Dit is Stan

Mag ik je voorstellen aan Stan? Een student Bedrijfskunde die per september op zoek is naar een meewerkstage in marketing en communicatie. Tijdens zijn stage zal Stan 20 weken lang, voor 4 dagen per week mee gaan werken en zich daarnaast nog bezig houden met een onderzoek. Stan is breed georiënteerd, maar hij merkt wel dat zijn interesses uitgaan naar marketing en communicatie.

Nadat Stan zijn havo heeft afgerond is hij direct doorgegaan met de opleiding Bedrijfskunde. Hij heeft zich breed georiënteerd, waardoor hij uiteindelijk bij deze brede opleiding terecht is gekomen. Zijn interesses in het bedrijfsleven en de verschillende processen daarvan, waren ook een grote drijfveer. Tijdens zijn stage wil Stan zichzelf daarom ook graag bezig houden met marketing en communicatie, om vervolgens onderzoek te doen naar het verbeteren van deze processen. Hier heeft Stan veel over geleerd in theorie, waardoor hij ernaar uitkijkt om de verkregen kennis in praktijk toe te gaan passen.

Vanuit zijn opleiding heeft Stan zich eerder bezig gehouden met verschillende projecten, die voornamelijk te maken hebben met procesoptimalisatie. Een van zijn interessantere projecten die hij heeft afgerond is voor een horecazaak, waarbij zij de volledige marketing op de schop hebben genomen en uiteindelijk een advies voor hebben geschreven. Het advies dat zij hebben gegeven is daadwerkelijk meegenomen in hoe dat bedrijf zijn marketing momenteel insteekt.

Stans staat bij zijn vrienden en familie bekend als een meedenkend persoon, die altijd vanuit het groepsbelang kijkt. Daarnaast is hij sociaal aangelegd, waardoor hij zichzelf snel kan aanpassen aan verschillende omgevingen. Wel merkt Stan dat hij vaak uitgaat van zijn eigen mening, maar hij werkt hieraan door vaker te luisteren naar wat bijvoorbeeld zijn medestudenten te zeggen hebben. Woorden die Stan omschrijven:

- Leergierig
- Sociaal
- Hardwerkend
- Zelfstandig
- Positief

Dit kan Stan voor je doen

✔ Marketing-gerelateerde werkzaamheden
✔ Recruitment
✔ Procesoptimalisatie
✔ 4 dagen per week meewerken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Stan heeft in zijn eerste jaar op de HU een fictief bedrijf opgezet. Hij moest een fictieve winkel opstarten in een toekomstig winkelcentrum. Hiervoor moesten verschillende onderzoeken gedaan worden. Het vinden van de goede doelgroep en buurtonderzoek naar de beste soort winkel waren hier twee voorbeelden van. Ook moest er in Excel een totale financiële berekening worden gemaakt of dit bedrijf rendabel zou zijn of niet.