Sociale student 'Ondernemerschap & Retail management' op zoek naar een afstudeerstage

Luc

Deze kandidaat kan aan de slag met het opstellen van een salesplan.

Dit is Luc

Maak kennis met Luc!

Luc zit momenteel in het vierde jaar van de opleiding 'Ondernemerschap & Retail management'. Per februari is Luc op zoek naar een afstudeerstage in Eindhoven / Den Bosch waar hij 20 weken lang kan werken aan zijn onderzoek en daarnaast werkzaamheden kan oppakken binnen de salesafdeling. Accountmanagement spreekt Luc erg aan. Naast sales heeft Luc ook interesse in alles omtrent marketing.

Luc heeft voor de opleiding 'Ondernemerschap & Retail management' gekozen, omdat het een mooi vervolg is op de MBO opleiding 'Accountmanagement' die hij met succes afgerond heeft. Luc is een leergierige student die graag nog door wilde leren. Daarnaast spreekt het onderdeel 'ondernemen' hem ook erg aan. De kennis die Luc de afgelopen jaren heeft opgedaan zou hij graag in de praktijk brengen bij een leuk bedrijf die hem uitdagingen biedt.

Woorden die Luc verder omschrijven zijn:
- Sociaal
- Ambitieus
- Leergierig
- Zelfverzekerd

Dit kan Luc voor je doen

- Onderzoek doen
- Adviezen geven aan de hand van een salesplan / marketingplan
- Werkzaamheden oppakken op de salesafdeling / marketingafdeling
- Relatiebeheer
- Accountmanagement

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens Luc zijn 2de leerjaar moest hij als groep een duurzame onderneming starten. Tijdens dit project merkte Luc dat het onderling niet goed verliep dus had hij zichzelf de rol gegeven als teamspeler, waardoor iedereen iets tegen hem kon zeggen over bepaalde punten die niet lekker liepen. Dit zorgde ervoor dat de communicatie binnen de groep versterkte. Daarnaast nam Luc graag de verantwoordelijkheid over de financiële verantwoording in de adviesrapporten