Sidney student Bedrijfskunde op zoek naar Commerciële meewerkstage

Sidney

Sidney heeft ervaring met klantcontact en is multifunctioneel inzetbaar voor zowel front- als backoffice werkzaamheden

Dit is Sidney

Mag ik je voorstellen aan Sidney? Sidney is een ijverige student Bedrijfskunde met een passie voor marketing, HRM en bedrijfseconomie. Hij is momenteel op zoek naar een commerciële meewerkstage van 20 weken, waarbij hij 4 dagen per week mee zal werken en 1 dag per week onderzoek zal uitvoeren. Sidney heeft een voorkeur voor een meewerkstage waar HRM een onderdeel is van de werkzaamheden die hij zal uitvoeren. Hij is vastbesloten om zijn kennis en vaardigheden in te zetten en verder te ontwikkelen.

In zijn vrije tijd vind je Sidney op het voetbalveld van de lokale vereniging of geniet hij van gezellige momenten met vrienden.

Naast zijn studie werkt Sidney als receptionist bij een toonaanstaand advocatenkantoor op de Zuidas in Amsterdam. Hier omvat zijn takenpakket administratieve werkzaamheden, plannen van zalen en meetings en het regelen van relatiegeschenken voor klanten. Gastvrijheid is dan ook een eigenschap die goed bij hem past.

De meewerkstage die Sidney ambieert duurt twintig weken en legt naar zijn voorkeur de nadruk op HRM. Hij is bereid om voor vier dagen per week actief mee te werken en één dag te besteden aan onderzoek, waarbij werken op locatie geen enkel probleem voor hem is.

Sidney's persoonlijkheid kan worden omschreven met de volgende woorden:
- Pro-actief
- Sociaal
- Direct
- Vriendelijk
- Behulpzaam

Dit kan Sidney voor je doen

✔ Ondersteuning bieden in klantcontact en HRM
✔ Administratieve werkzaamheden
✔ Front- en backoffice ondersteuning
✔ 4 dagen per week meewerken
✔ Onderzoek uitvoeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Sidney heeft een gevarieerde werkachtergrond die zowel freelance-opdrachten als ervaring bij Baker McKenzie omvat. Binnen Baker McKenzie heeft Sidney zowel frontoffice- als backofficewerk verricht, waarbij hij een breed scala aan verantwoordelijkheden op zich heeft genomen, waaronder het inplannen van vergaderingen in zalen.

Eén van Sidney's opmerkelijke prestaties tijdens zijn periode bij Baker McKenzie was zijn vermogen om meetings op zalen effectief te organiseren. Hij was verantwoordelijk voor het coördineren van vergaderingen, zowel intern als met cliënten, en zorgde ervoor dat de vergaderruimtes optimaal werden benut. Dit vereiste niet alleen goede organisatorische vaardigheden, maar ook een scherp oog voor detail om ervoor te zorgen dat alle logistieke aspecten soepel verliepen.

Naast zijn werk bij Baker McKenzie heeft Sidney ook een succesvolle freelance-carrière opgebouwd. Tijdens deze periode heeft hij zijn veelzijdigheid en ondernemersgeest getoond door verschillende projecten aan te nemen in uiteenlopende industrieën. Hij heeft zijn vaardigheden als freelancer ingezet om taken variërend van contentcreatie tot administratieve ondersteuning uit te voeren, waarbij hij bewees dat hij zich snel kon aanpassen aan verschillende contexten en vereisten.

In zijn studie heeft Sidney ook blijk gegeven van zijn toewijding en vaardigheden door middel van diverse schoolprojecten. De projecten die er uitsprongen waren voornamelijk op personeelszaken gebied, hierbij heeft hij uiteindelijk ook zijn verslag mogen presenteren aan het bedrijf voor wie dit is gemaakt. Verder interesseerde personeels/operationele en marketing zaken hem zeer.

Kortom, Sidney heeft een uitgebreide ervaring opgebouwd in zowel corporate omgevingen als freelance-werk, waarbij hij zijn organisatorische vaardigheden, communicatievaardigheden en proactieve houding heeft laten zien. Zijn inzet en succes in verschillende projecten getuigen van zijn vermogen om zich aan te passen aan diverse situaties en waardevolle resultaten te behalen.