Savina, een student Business Studies met de afstudeerrichting Marketing op zoek naar een afstudeerstage vanaf februari voor 20 weken.

Savina

Dit is Savina

Savina is een studente Business Studies en is per februari op zoek naar een afstudeerplek voor 20 weken. Ze heeft de afstudeerrichting Marketing gekozen. Tijdens deze 20 weken zal zij 2,5 dag in de week aan haar onderzoek kunnen werken, de overige 2,5 dag zal zij meekunnen werken binnen de organisatie.

Savina is een spontane studente die graag leuke dingen doet met haar vriendinnen, ze heeft altijd een bijbaan gehad in de Horeca maar werkt op dit moment in een meubelzaak. Na haar middelbare school heeft ze ervoor gekozen om te beginnen met de MBO opleiding Horeca Manager Ondernemer. Ze vond de horeca altijd al interessant en erg leuk om in te werken. Na haar diploma te hebben gehaald wilde ze graag door studeren, zodoende heeft ze ervoor gekozen om door te studeren met haar huidige opleiding Business Studies. Ze heeft de afstudeerrichting marketing gekozen en vertelde mij dan haar leukste vakken ook marketing gerelateerd zijn. Savina heeft ook al eerder een stage gelopen op het gebied van Marketing waarbij zij content maakte. Ook voor haar afstudeerstage zou ze graag op dit gebied willen afstuderen.

Woorden die Savina omschrijven:
✔ Sociaal
✔ Enthousiast
✔ Goed in communiceren
✔ Eerlijk
✔ Creatief

Naast dat ze een eerlijke en creatieve student is geeft ze wel eerlijk aan dat ze het soms moeilijk vindt om dingen los te laten. Ze kan soms zich veel aantrekken van iets kleins en dat kan soms voor haar zelf wel eens wat stress opleveren. Ze zou het fijn vinden om samen met haar begeleider af en toe een evaluatie moment in te plannen!

Dit kan Savina voor je doen

✔ Onderzoek uitvoeren op marketing gebied
✔ Meewerken op de marketing afdeling
✔ Creatieve input leveren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

;