Ruben student Technische Bedrijfskunde op zoek naar een studie gerelateerde bijbaan

Ruben

Ik heb Ruben leren kennen als een aanpakker die weet wat hij wil

Dit is Ruben

Mag ik je voorstellen aan Ruben (19)? Een student Technische Bedrijfskunde die per direct op zoek is naar een studie gerelateerde bijbaan. Ruben is per direct op zoek naar een bijbaan, waar hij ervaring op kan doen binnen zijn opleiding en hij zo zijn cv kan uitbouwen. Hij wil zich graag bezig gaan houden met administratie, maar staat zeker open voor meer werkzaamheden, aangezien hij breed georiënteerd is.

Na het behalen van de havo merkte Ruben dat hij nog geen voorkeur had voor een bepaalde richting, maar dat hij technische vakken leuk vond en het bedrijfsleven hem interesseerde. Hierdoor sluit de opleiding Technische Bedrijfskunde goed bij hem aan. Daarnaast is de opleiding wat uitdagender dan Bedrijfskunde zelf, zodat hij echt uitgedaagd wordt tijdens zijn studie.

Tijdens zijn opleiding heeft Ruben al verschillende projecten uitgevoerd, waaronder een project voor de Koninklijke Marine. Daarvoor hebben zij een onderzoek gedaan naar een bepaalde aanhangwagen, waar een vaartuig op kan die de weg niet op mag. Zij hebben uiteindelijk advies gegeven over hoe het vaartuig zo goed mogelijk aangepast kan worden, zodat zij daarmee het budget kunnen drukken. Daarnaast heeft hij ook in groepsverband een circulair distributieplan geschreven.

Bij zijn vrienden en familie staat Ruben bekend als een echte aanpakker die van regelen weet en als eerste dingen oppakt. Hij is dan ook erg zelfstandig, maar kan daardoor soms te lang wachten met het vragen naar hulp. Daar krijgt hij wel eens feedback over en probeert hij dan ook aan te werken.

Woorden die Ruben omschrijven:
- Enthousiast
- Energiek
- Leergierig
- Zelfstandig
- Optimistisch

Dit kan Ruben voor je doen

✔ Minimaal 16 uur per week meewerken
✔ Administratieve werkzaamheden
✔ Financiële werkzaamheden
✔ Ondersteuning bieden aan verschillende teams