Quint, een student business studies op zoek naar een meewerkstage

Quint

Dit is Quint

Graag stel ik je voor aan Quint!

Quint (23 jaar) studeert business studies en gaat volgend jaar de richting ‘ondernemen’ kiezen. Voor zijn derde jaar zoekt hij een meewerkstage voor een periode van 20 weken. Hij is vanaf september beschikbaar en is 5 dagen in de week beschikbaar. Quint zoekt een stage waarin hij kan meewerken binnen een bedrijf en daarnaast een opdracht kan uitvoeren in de omgeving van innovatie.

Quint is op de middelbare school gestopt met de havo, vanwege een moeilijke thuissituatie. Hij heeft vervolgens een tijdje gewerkt en een mbo opleiding gevolgd. Hij heeft toen gekozen voor de opleiding handhaving, maar was dit toch niet de juist keuze. Op het mbo zat hij niet op zijn plek en werd hij niet voldoende uitgedaagd. Zodoende heeft hij besloten om toch nog de vavo te doen, zodat hij daarna kon doorstromen naar het HBO. Nu zit hij helemaal op zijn plek en heeft hij vorig jaar ook zijn propedeuse in 1 jaar gehaald.

Op zijn studie vindt hij voornamelijk de commerciële vakken leuk en werkt hij graag aan projecten in de praktijk. Zo heeft hij een consultancy project gedaan voor een stichting waarbij hij onderzoek moest doen hoe ze beter konden communiceren met hun doelgroep. Daarnaast heeft hij ook onderzoek gedaan op welke manier ze het beste nieuwe mensen konden gaan werven.

Voor zijn studie gaat hij volgend jaar de richting ‘ondernemen’ kiezen, omdat hij het altijd al leuk vond om bezig te zijn met ondernemen. Zo heeft Quint interesse in vintage kleding en verkoopt hij momenteel zelf Australia trainingspakken. Later zou hij ook graag een eigen onderneming willen starten in de richting van vintage kleding.

5 kwaliteiten:
- Doelgericht
- Flexibel
- Sociaal
- Teamplayer
- Komt goed zijn afspraken na

Belangrijk ontwikkelpunt voor Quint is het stukje plannen. Hij heeft soms wat moeite met plannen en kan hij makkelijk dingen uitstellen. Vaak moet hij op het laatste moment wat harder werken en zou hij graag in de toekomst zijn werkzaamheden beter verspreiden over een langere periode.

Dit kan Quint voor je doen

- Marketing werkzaamheden
- Sales werkzaamheden
- Een onderzoek uitvoeren in de richting van innovatie